A Keltner PRO éles számlára került

Meg voltam elégedve a majdnem másfél hónapos demószámlám eredményével, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom egy éles számlán a Keltner PRO robotot, hogy megtudjam, mit csinál rajta. Bízom benne, hogy nem érzékeny a brókerre, valamint, hogy a demószámlám paraméterei nem nagyon térnek el az éles számláétól, mert az élest az FxOpennél nyitottam. A tervekkel ellentétben nem centes, hanem STP számlára tettem. Innentől kezdve a demószámlámon nem folytatódik tovább a kereskedés, mert ez a forex robot egyszerre csak egy számlán használható.

A héten meg is volt az első kötés a számlámon. Sajnos nem volt eredményes, de a jó hír az, hogy a hivatalos számlán sem, tehát egyforma volt az előjel. Bízom benne, hogy a sikeres kötések is azonosak lesznek. Ami érdekes, hogy míg a hivatalos számlákon 4 illetve 5 kötés is volt, addig az enyémen csak egy, holott a beállításoknál 3 van engedélyezve. Remélem, ez a tőkemérettel van inkább összefüggésben, mint a számla egyéb paramétereivel és a későbbiekben összhangba kerülnek. A robot teljesen alapbeállítással fut nálam, 5%-os risk beállítással. Ezzel futott a demószámlám is, ami kötésszámban is hasonló volt a robot hivatalos számláihoz.

A számlám, itt tudjátok majd nyomon követni:

 

2014.11.14

Keltner PRO új beállítások

A héten küldött újabb beállításokat a fejlesztő. Ekkor derült ki, hogy nem egyforma beállításokkal működtünk eddig és ez okozta az eltérő kötéseket. Most már egyforma beállításokkal mennek a számlák és ennek eredményeként a kötések is megegyeztek. (nálam az Entry filter be volt kapcsolva és emiatt nem kötött annyit)

Az új beállítások

  • Breakeven -> False
  • Entry_Filter -> False
  • Pause Minutes -> 0

Minden más marad az alapértéken.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás