Advanced Scalper eddigi tapasztalatok

Pont a legrosszabbkor indult az éles Advanced Scalper számlám, de legalább látszik, hogy milyen szépen együtt fut a demó és az éles. Hallottam kísérleteket különböző brókereknél, de szeretném felhívni a figyelmet, hogy ugyanazt az eredményt, mint ami nálam van, csak ugyanannál a brókernél vezetett ugyanolyan számlán fogjátok megkapni. Lehet kísérletezni máshol is, de kis spreades normál számlán próbáljátok és kérlek benneteket, hogy először pár hónapig csak demóban!

Egyébként megjelent a legújabb 2.8-as verzió belőle, amit a héten fel is raktam, de érdemi különbséget nem észlelek eddig. A demószámla múltja alapján meg tudjuk nézni milyen párokon érdemes futtatni élesben.  Látható, hogy a hozam nagy részét melyik három pár termelte. Ennek megfelelően fut nálam is továbbiakban az éles számla:

20140510advancedscalper

Tehát mostantól csak az EURUSD, GBPCHF és GBPUSD párokon fogom futtatni élesben. Természetesen a demó megy tovább az összes páron és majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Aki még nyugodtabban szeretné futtatni, az csak a GBPCHF és GBPUSD párokra tegye fel.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás