Bemutatkozik a King robot

Talán a Leap Fx csapata a legaktívabb ebben az iparágban és sorban jönnek ki az újabb és újabb forex robotokkal. Már több mint egy hónapja publikálták a legújabb robotjukat, amely egyszerűen csak a King robot névre hallgat. Vajon tényleg ennyire király, mint ahogy a neve alapján gondolnánk?

Nem tudtam elsőre eldönteni, ezért úgy határoztam, hogy először kipróbálom és ha tényleg van benne fantázia, akkor írok róla. Ezzel már azt hiszem mindent elmondtam, hiszen elkészült a bemutatkozása.

Az éles számlakivonat alapján elég sok mindent megtudunk a King robotról:

King Robot live trading statistic

Azt látjuk, hogy eredményes, hiszen ezen sorok írásakor, átlagban 36%-ot keresett havonta és mindezt csak 16% drawdonnal. Mivel nem grides a rendszer, ezért nem is fog elúszni a floating. Ellenben a grafikonon is látszik, hogy a vesztes kereskedések után visszatermeli a hiányt és ez martingale rendszerre utal. Itt nem látható, de a saját számlámon látom, hogy vesztes kereskedés esetén körülbelül 5-szörös mérettel nyitja a következő kötést. Ha az sikeres, akkor máris helyreállt az eredménygörbe. Ha pedig az is veszteséges, akkor az utána következő kötésnél szintén az előző kb. 5-szörösével nyitja az újabb pozíciót. Addig, amíg az nem lesz sikeres vagy amíg van a számlán fedezet. Ezt még nem látom, hogy hányszor ismétli meg, van-e ebben korlát vagy tényleg az egész számlát kockáztatják? Eddig maximum kétszer kellett rápróbálnia a siker érdekében.

Három devizapáron kereskedik: GBPUSD, USDCHF, USDCAD, AUDUSD. Nagyon aktív, folyamatosam kereskedik. Gyakorlatilag a telepítéskor egyből nyitott mindegyik páron. A leírás szerint, egy intuitív A.I. kereskedési rendszer analizálja a rövid távú trendeket a gyertyák alapján és így próbálja meg előre jelezni az árfolyammozgásokat. Hogy ez mennyire alkalmazza ténylegesen a mesterséges intelligenciát, arról nincs tapasztalatom.

Kétfajta beállítást mellékeltek a robothoz. Nálam, az ajánlásuk szerint, az agresszív szettel fut a King robot, de a money managementet csak közepes kockázatra lőttem be (5000 USD/0.06 lot). Ez alapján, akár már 1000 dollárral is ki lehet próbálni közepes kockázattal.

Vegyük figyelembe azonban, hogy legalább 1:200-as tőkeáttételt igényel a robot, ami ugye egy európai állampolgárnak alapból nem elérhető. Vagy kockáztatunk és nem felügyelt brókernél nyitunk számlát, amit nem javaslok az adózása miatt, vagy ha van saját tulajdonú cég a birtokunkban, akkor annak a nevére nyitunk egy nem felügyelt brókernél számlát, ami már másképpen adózik.

Az eddigi eredményei alapján megéri az árát, hiszen már egy 1000 dolláros számlán is megtérülhet a befektetés akár 2 hónap alatt is. Az egy éves licensz, ami egy számlára szól, az 697 USD, de lehetőség van korlátlan ideig használható verziót is venni 1197 USA dollárért.

A King robot weboldalát ide kattintva tudjátok megnézni!

A saját demószámlám, pedig itt tudjátok nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás