Bemutatkozik a Fluid Trader

Érkezett hozzám egy új forex robot, a Fluid Trader. Igaz ugyan, hogy grides robotnak tűnik, mégis stabil eredményeket láthatunk a weboldalán levő számlakivonatokon. A drawdown, még épp az elviselhetőség határáig ment, az ott látható demó számlán. De az éles kivonaton, ami alig több mint három hónapja megy, még a havi átlag felét sem éri el jelenleg.

A robot maga nagyon egyszerű beállítási felülettel rendelkezik. Gyakorlatilag csak egyetlen dolgot állíthatunk be, hogy milyen rizikóval fusson. Választhatunk az alacsony, a közepes és a magas szint között.  Ennyi, és semmi több. Nálam a közepes szintű beállítással indult a demószámlám. A weboldalán levő éles számla, ha arányosítom a tőkéket és kötésméreteket, jóval nagyobb kötésmérettel fut, ezért úgy gondolom, az magas rizikóval futhat.

A működéséről annyit tudni, hogy találtak egy M5 idősíkon jól működő stratégiát, amit automatizáltak és ez a lelke a robotnak. A sok devizapár közül az AUDUSD és az USDCHF karaszterisztikája jön be az eredmények szerint. Nagyon nagy számban sikerül egy kötéssel bezsebelnie a hasznot a piacon. A grides stratégiát csak akkor veszi elő, amikor az első kötés esetében nem kedvező irányt vesz az árfolyam. Az alkalmazott stratégia nem brókerfüggő, tehát elméletileg sokféle számlán működőképes lehet. A minimálisan ajánlott számlaméret, a kötésméretet alapul véve, 1250 USD a közepes kockázatú szintnél.

Nem lehet megvásárolni, hanem csak licenszelni 1 évre. Ennek a díja 347 USD. Természetesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia jár hozzá.

A robot weboldala, ahol meg is lehet vásárolni: Fluid Trader

A saját demószámlámat, amit a Think Marketsnél indítottam, itt tudjátok nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás