Bemutatom a BlessingBot EA forex robotot

A BlessingBot EA is egy olyan robot, amit eddig szándékosan kerültem, de többen kérdezték, hogy mi a véleményem róla, ezért úgy döntöttem megosztom mindenkivel a gondolataim.

Van éles számlakivonat az oldalon, ami dicsérendő. Nézzük mit tudunk leolvasni róla:

 

 

Hosszúnak nem mondható, jelenleg 5 hónapos. Az eredménygörbe elég beszédes. Egyrészt látszik, hogy a Balance és az Equity görbe néha nagyon eltér egymástól. Ez azt jelzi, hogy időnként nagy lehívással dolgozik a robot. A másik érdekesség, hogy induláskor az eredménygörbe sokkal meredekebb, mint az utóbbi hónapokban. Ez arra utal, hogy kezdetnek nagy kockázatot vállaltak a robottal, hogy legyen „eladható” havi átlaga. Majd sikeres indulást követően pedig visszavették a kockázatot, nehogy elvigye a számlát egy nagyobb árfolyammozgás. Ezt bizonyítja az is, hogy a havi eredmények rohamosan csökkentek és a kötéslistában az induláskor alkalmazott 0,03 lotos kötésegységek nem emelkedtek a számlaméret emelkedésével együtt, hanem csökkentésre kerültek 0.01 lotra.

Kell is, hiszen a robot grides stratégiát használ, ami csak idő kérdése és elvinné a számlát, ha olyan kötésmérettel használnák, amivel indult. Így csökkentve, van esély arra, hogy tovább bírja, de olyan havi átlagokkal, ami már nem izgalmasak a számunkra.

Mint általában az ilyen egyszerű robotok, a Blessingbot EA sem drága. Csak 147 USA dollár.

A robot weboldalát itt találjátok, ha valaki mégis kíváncsi rá: www.blessingbot.com

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás