Bemutatom a Bounce Trader forex robotot

Először az egyik olvasómtól kaptam a hírt, aztán a forgalmazó, a LEAP FX is értesített a Bounce Trader megjelenéséről. Meghökkentő eredményeket mutat a myfxbook kimutatása, így aztán nem volt nehéz döntés, hogy közelebbről megnézzem, igaz-e amit látok?

Először is azzal kezdeném, hogy az ügyfél csak egy másoló klienst kap. A robot logikája egy központi gépen fut, vagy esetleg manuális kereskedés is lehet mögötte. Ez egyelőre nem derült ki. Sajnos még csak nem egészen 3 hónapnyi múltbeli adatot láthatunk az éles számla kivonatán. Ezért mindenképpen óvatosnak kell lennünk, mielőtt véleményt alkotunk. Az eddigi eredmények szépnek tűnnek, de azért ne lepődjünk meg, ha nem tudjuk reprodukálni őket a saját számlánkon. A kötésméretek ugyanazok 5000 dollár esetén, mint amekkorák voltak 500-nál.  Szóval egy kicsit kockáztattak az elején, hogy ilyen kiemelkedő eredménnyel indulhassanak. A további hónapokban ne is számítsunk ilyen eredményre, mint ami Júniusban volt.

Az is biztos, hogy nem frissül automatikusan a kivonat, mert két napja (18.-án), mikor feltelepítettem a másolót a számlámra, akkor láttam, hogy a vezérszámla alapján kellett volna egy shortos GBPUSD kötésnek lennie, ami aztán az árfolyam rossz irányba mozdulásakor el is tűnt. Tehát kiütötte a stopot. Ez a mai napig nem látható a myfxbook kivonatán. Mindenesetre innentől majd az lesz a mérvadó, ami a saját demószámlámon fog látszódni, ami az általuk ajánlott 2%-os maximum kockázattal indult. (Még nincs rajta kötés, ezért nem tudom kiszámolni, hogy a hivatalos számla mivel indult.)

Stratégia

A leírás szerint a robot stratégiája nem tartalmaz grides, martingale elemeket és nem kényes a tőkeáttételre sem. Azt láthatjuk is a kötéslistán, hogy egyszerre csak egy kötés van nyitva, 100 pipes stoplossal. A zárásokból pedig látjuk, hogy 60 pipes célárral és csúszó stoppal is zár.  Már elég neki 100 dollár is, igaz azzal nem nagyon érdemes elindítani, maximum próbaképpen.

A stratégiájáról csak pár szó röviden. Különböző indikátorok segítségével a fordulókat vagy a további trend irányába történő mozgást próbálja előre kitalálni és azt lekereskedni.

Mennyibe kerül?

Az ára nem mondható barátságosnak, de ha tényleg jól működne, akkor még olcsónak is mondhatnánk. Ennek eldöntését az időre bízom.

Az éves licensz díja 347 USD, míg 597 USD-ért életfogytig tartó használatot vásárolhatunk. (+ még egy kis Áfát is kell esetenként fizetni utána ? ) De a jó hír, hogy van 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Bounce Trader weboldalát itt találjátok, ahol meg is tudjátok vásárolni.

A saját demószámlám, pedig itt tudjátok nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás