Bemutatom a BreakOutEA robotot

Nem régen kaptam értesítést egy olyan forex robotról, ami kíváncsivá tett. Szépnek tűnnek az eredményei és az ára is nagyon csábító, mert csak 48 dollár. Ami érdekessé teszi számomra  a BreakOut EA robotot, hogy kitörésre kereskedik, ami megint egy olyan stratégia, ami vagy bejön, vagy nem, de nem rágódik a nyitott pozíciókon a robot sokáig. Két párra is felrakhatjuk, az EURUSD-re és a GBPUSD-re is. Ahogy nézem a kötéslistát, abból az látszik, hogy amennyiben számára jó irányba halad az árfolyam, akkor húzza maga után a stopot és végül az zárja a pozíciót, ha nem éri el a célárat. Mivel a találati aránya elég magas, 9 kötésből csak egy vesztes van, ezért lehet ilyen nyereséges. Természetesen ez addig, amíg éles számlán nem bizonyít nálam, csak marketing. Odáig pedig elég hosszú út vezet. Először is egy demószámlán fog kezdeni az FxOpennél, ahol egy kis spreades ECN számlát választottam neki. Kíváncsi leszek, mire jut vele. Az eredményeket itt tudjátok nyomon követni:

A kedvező árhoz még egy 60 napos pénzvisszafizetési garancia is társul. Egy licensz egyszerre egy számlán való futtatásra jogosít fel, ami lehet éles vagy demó.

A robot weboldala, ahol meg is lehet venni: BreakOutEA

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás