Bemutatom a Gold Trader forex robotot

A több mint 10 éves pályafutásom alatt több arannyal kereskedő robottal találkoztam. De egyre sem emlékszem. Nem tudom, hogy a Gold Trader megtöri-e ezt a trendet vagy nem? Mindenesetre itt van.

Az oldalán van éles számlakivonat. Ezért nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy belenézzek. A havi átlagot elég gyengének mutatja (a cikk írásakor 1,8%), de ha megnézzük, hogy igazából csak tavaly novembertől aktív a robot, akkor már más a szitu. Átállítottam tehát a myfxbook-ot, hogy novembertől értékelje a kereskedést. Így már 13%-os átlagot kaptam. Innentől kezdve lépte át azt a határt, hogy érdemesnek tartottam egy bemutatkozást írni róla.

 

 

De közben elkezdett kereskedni a demószámlám és beigazolódott a gyanúm. Már az eredménygörbén gyanúsnak kellett volna lennie, hogy egy-egy vesztes kereskedést, gyorsan visszatermel. Most már látom, hogy nem nagyon agresszív, de martingale robotról van szó. Pedig viszonylag szűk stoplossal dolgozik és szép nagy célárral. Sajnos a jelenlegi volatilis piac nem kedvez neki és folyamatosan kiüti a stoppot.

 

 

Szóval nem hiszem, hogy ez lesz a kedvencem. Most már hagyom futni, hogy lássam mire képes hosszabb idő alatt, de éles számlára nem számíthat nálam később sem.

Az ára nem kevés. Az 1 éves licensz 247 USD, a lejárat nélküli pedig 497 USD

A robot weboldalát itt találjátok: Gold Trader

 

A demószámlám itt láthatjátok:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás