Bemutatom a Jet Trader Pro forex robotot

Vegyes érzelmekkel vágok bele a JET TRADER PRO robot bemutatásába. Nem bízom benne, de szeretném, ha a bemutatás alapján megértenétek, hogy mire kell figyelni egy robotnál.

Van éles számlakivonat az oldalon, több is. Mivel nagyon kockázatos, grides, martingale robottal van dolgunk, ezért nem is csodálkozom, hogy csak centes éles számlákat találunk. Az már túl kockázatos lett volna, ha tényleg ezer dollárokon futna ez a robot. De játéknak tökéletes az éles számla.

A myfxbook kivonat eredménygrafikonja árulkodik mindenről:

Először is az tűnik fel, hogy nem a Jet Trader Pro szerepel a robot neve helyén (később lehet változtatni fognak).

Jet Trader Pro eredmények

A GRID EA név is arra utal, hogy grides robotról van szó. A görbén nincs veszteséges kereskedés, csak szép emelkedés. A függő pozíciók értékéről árulkodó sárga görbe sem távolodik el nagyon a tényleges eredménytől. Az írás pillanatában 18% volt a legnagyobb floating 6%-os havi átlaghoz. Ez még nem is veszélyes, de a robot elvéből kifolyólag csak idő kérdése mikor lesz nagyobb. Akár annyira, hogy a számlát is veszélyeztesse.

Van még egy éles kivonat, amit az fxblue.com segítségével tekinthetünk meg.

Ezen, hihetetlennek tűnő 220%-os havi átlag szerepel a cikk írásakor.

De, amikor a havi eredményeket listázom, akkor látszik, hogy az első hónap extrém hozama felel az átlagért. Vagyis nem egyértelműen, mert a 11.02-án találni egy nagy tételt a kivonaton, ami 2320 dollárcenttel dobja meg az egyenleget. Nem tudom hogyan csinálták és nem is hiszek nekik, hogy ez a robot normális kereskedésének az eredménye lenne. Ennél a robotnál, maximum csak arra az átlagra mernék fogadni, amit a myfxbook kivonaton is látni.

Szóval biztos lesznek, akik nem néznek a számok mögé és megveszik ezt a robotot. De, aki kicsit is rutinosabb, az biztos nem veszi meg. Nem is kell, mert kaptam egy példányt kipróbálásra. Lehet, hogy felrakom egy számlára és meglátjuk mit fog csinálni az elkövetkező hónapokban.

Egyébként az EURUSD páron kereskedik és 347 USD az ára.

A JET TRADER PRO weboldalát ide kattintva találjátok meg, ahol meg is lehet vásárolni.

A demószámlámat itt tudjátok nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás