Bemutatom a SuperScalper EA forex robotot

Aki már régóta követi a hírleveleim, már tudja, hogy szívesen kipróbálok minden olyan robotot, aminek a skalpolásos stratégiához köze lehet. Így került hozzám a SuperScalper EA is.

Habár már 2018 decemberében megjelent, akkor még nem érdekelt, mert egy kanyi éles kivonat sem volt az oldalán. Annyira azonban érdekelt, hogy írtam a fejlesztőnek és kaptam tőle éles kivonatot. Mivel a stratégia gyors végrehajtást igényel és olyan brókert, amelyik elviseli, hogy másodpercek törtrésze alatt rengetegszer módosítja esetenként a megbízásokat a robot, ezért az akkori bróker gyorsan kiesett a rostán. Új robotról lévén szó, más éles kivonata nem volt. De a weboldalból és a fejlesztő kommunikációjából is az látszik, hogy nem a csili-vili weboldalra és a hangzatos marketingszövegekre helyezi a hangsúlyt, hanem a fejlesztésre. Emiatt bizalmat szavaztam neki.

Nálam a V2.1-es verzióval kezdődött a tesztelés egy IC Markets ECN demószámlán, hiszen ott vannak az éles számláim is. A kivonatot itt tudjátok megnézni:

Ez a korai verzió még nem volt eléggé aktív és emiatt kevés kötése volt. De végül is pozitív lett a teszt vége, habár sokat volt negatív tartományban az eredménygrafikon.

A napokban azonban elkezdtem tesztelni a V3.2-es verziót, ami sokkal gyakrabban kereskedik. Egyelőre ez is az IC Marketsnél indult, de a fejlesztő szerint ott nem nagyon engedik az ilyen gyakori megbízásmódosítást. Kaptam is pár óra múlva egy figyelmeztetést a hiperaktivitás miatt. A legutóbbi verzió nála a Tickmillnél fut ezen a demószámlán, így én is ott nyitottam egyet.

Az új demószámlám itt tudjátok nyomon követni:

A robot ára magasnak tűnhet, de ha élesben is jól szerepel, akkor megérheti.

Havidíja 50 USD, fél évre pedig 250 USD-ért használhatjuk 1 éles számlán. A korlátlan ideig, 5 éles számlán használható verzió pedig 1000 USD.

A robot weboldalát itt találjátok, ahol meg is lehet rendelni:

SuperScalper EA

 

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás