Bemutatom a Swing Trader Pro kereskedési eszközt

Pár hónapja megjelent már a piacon, de egy kicsit fanyalogva néztem eddig a grafikonokat. Meg az is riasztott tőle, hogy nem robot, hanem csak egy indikátor, ami szignálokat ad. Végül nem bírtam ellenállni a látott eredményeknek és úgy gondoltam kipróbálom egy kicsit. A kézi kereskedés sem idegen tőlem, de nem voltam vele korábban sikeres.

Tisztán látszott, hogy néha elég jelentős a függő pozíciók mérete is. De a méretes floating ellenére tekintélyes havi eredményeket produkált a hivatalos éles számlán. A weboldalon kinn levő grafikon nem mutatja a floatingot, ami pedig a myfxbook kivonaton jól látszik, de a havi átlaghozam többszöröse ennek:

Szóval sikerrel átment ezen a szűrőmön is. A kereskedést elég óvatosan kezdték, egész pici kötésméretekkel és február végén pár napra extrém módon megemelték, hogy már arra a hónapra is legyen szép hozam. Utána visszavették jelentősen a méreteket, hiszen a közben jelentősen megduzzadt tőkén, már kisebb kockázattal is szép hozamot lehetett elérni. Szerintem sokan el tudnánk fogadni egy ilyen számlát, hiszen a februári indulás óta, az 1800 $-os betétből 170.000 $-t csinált. Jelenleg simán ki lehet venni belőle havi 20.000-et, mint ahogy ki is vette a kereskedő a számlakivonat szerint.

A héten meg is kaptam. A kapott kézikönyvből és a telepítés után a metatraderen is kiderült, hogy az egész nem más, mint egy indikátor, ami párhuzamos csatornákat rajzol (hogy mi alapján azt nem tudom) a chartra, és amikor az árfolyam eléri valamelyik szélső vonalat, akkor jelet ad a kereskedésre. Ha jelet ad, akkor sem szabad egyből beeleugrani a kötésbe, hanem várni kell még egy visszaigazolást is, ami a következők egyike lehet. Az egyik a Stochastic Oscillátor (ha a megfelelő irányba ad vételi-eladási jelzést), a másik a következő gyertya (A kereskedés irányának megfelelően emelkedő vagy eső 4 órás), illetve ha a napi chart alapján is jelzi a kereskedést az indikátor. Amenyiben azonban csak ez utóbbi idősíkon használjuk, akkor nem kell visszaigazolásra várni, de értelemszerűen sokkal ritkábban fog jelzést adni. Alapból a javasolt 30 devizapárra tettem fel. A héten két kötésre adott tippet, amik még folyamatban vannak. A figyelés 4 órás charton történik, tehát nem kell óránként figyelni, elég 4-8 óránként. Tehát csak türelmes kereskedőknek való, mert több napot is igénybe vehet, amíg egy-egy tranzakciónak vége lesz. A sikerességéről egyelőre nem tudok semmit sem, de ha meg leszek vele elégedve, akkor minden bizonnyal írni fogok róla.

Az indikátor weboldala, ahol meg is lehet vásárolni: Swing Trader Pro

Kipróbálható egyébként 5 napig 7 dollárért. Mondjuk lehet, hogy ennyi idő alatt egy pozíció sem lesz lezárva. Arra azonban figyeljetek, hogy valószínű utána automatikusan vonni fogja a kártyáról a többi 497$-t. Ha mégsem tetszik, akkor 60 napon belül vissza lehet kérni az árát.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás