Bemutatom a The Money Tree robotot

A LEAP FX csapata gyakran karol fel forex robot fejlesztőket, hiszen az üzleti profilja ezt kívánja. Nem adtam még fel a reményt, hogy az általuk bemutatott robotok között lesz olyan, amely nálam is éles számlára kerülhet. Az esélye egyelőre megvan a The Money Tree robotnak is.

Nem véletlen kezdődik az oldalán a bemutatkozása a myfxbook kivonattal, hiszen mostanában ritkán látni közel 100% körüli havi hozamot. Márpedig a publikált kivonaton ez található. Sokakat már ezzel meg lehet nyerni a vásárlásra. Hiszen egyből dollárjeleket kezd az ember látni tőle.

The Money Tree Robot live trading statistic

De tényleg ilyen egyszerűen lehet havonta megduplázni a pénzünket a The Money Tree robottal?

A kivonat szerint, az elmúlt pár hónapban igen. Hogy következőkben is így lesz-e azt nem garantálom.  Érdekes módon nem látni az eredménygörbén visszaeséseket, pedig a kötéslistában vannak vesztes kereskedések. A zárási időpontok megmagyarázzák ezt. A vesztes kötésekhez tartozik egy nyertes is, ami pozitivvá teszi a csoport eredményét. Sajnos a kötéslistán letiltották a kötésméreteket, de a bemutató videón megfigyelhető, hogy vannak néha a szokásos kötéseknél jóval nagyobb kötések is. Ezek mindegyike arra utal, hogy martingale stratégiát használ a robot, ami az egyik legveszélyesebb. Stoplosst nem használ a robot, tehát kedvezőtlen esetben az egész számla van veszélyben. Ennek függvényében tegyetek rá pénzt! Egyébként a leírásában is feltüntetik, hogy nem grides robot, nem hedzsel, csak a nem martingale maradt ki. Nem véletlenül.

Bízzunk benne, hogy egy kis szerencsével még sokáig fog futni a számlájuk. Igyekeznek is vigyázni rá, hiszen amikor elindult a számla 1000 dollárral, akkor 0.8 lotos kötésekkel kereskedett. Most, hogy 8000 dollár felett van, már csak 0.6 lotos kötéseket látni a videóban. Ez kb tized akkora kockázat, mint ami az induláskor volt!

Arra figyelni kell, hogy az eu-ban elérhető 1:30-as tőkeáttételű számlákon nem érdemes elindítani, mert hamar elfüstöli őket. Legalább 1:200-as vagy még nagyobb tőkeáttételt igényel. Ehhez vagy profi befektetőnek kell lenni az eu-ban, vagy be kell vállalni valamilyen szabályozatlan piaci környezetben működő brókernél a kereskedést, a kedvezőtlen adózással együtt. Tehát nem könnyű megoldást találni.

Az ára egyébként elég húzós, de végül is egy 1000 dolláros számlán, akár egy hónap alatt is megtérülhet. Az egy éves licensz 597 USD + Áfa, míg a korlátlan ideig használható verzió, 899 USD + Áfa. Mindegyikhez tartozik természetesen egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia is.

A The Money Tree robot weboldalát ide kattintva találjátok, ahol meg is lehet akár vásárolni.

A saját éles számlám itt tudjátok nyomon követni. Egyelőre a 300 dolláros számlán 0.01 lotokkal engedem kereskedni, ami a leírás szerint alacsony kockázati szintnek felel meg. Arányosítva mindenki kiszámolhatja, mit kockáztatna és hozna 5-10-szer ekkora kockázattal:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás