Bemutatom a Wave Scalper forex robotot

A LeapFX csapata ismét jelentkezett egy új robottal, ami a Wave Scalper névre hallgat. Szerintem ők is tudják, hogy már grides és martingale stratégiával nehéz eladni bármit, de a scalper kifejezés még mindig jól hangzik.

Mit jelent az, hogy scalper? A lényege röviden, hogy kicsi árfolyammozgásokat kereskedik csak le szűk stoplossal és viszonylag kevés pipekkel megelégedve. Hogy mégis keressen eleget, ezért a kötésméretek nagyobbak, mint általában. De itt a szűk stoploss miatt ez nem jelent problémát. Ez eddig az elmélet. Hogy ebből a Wave Scalper mit és hogyan tud megvalósítani, arra kíváncsi leszek.

Éles számlakivonatból nincs hiány a weboldalán. A probléma ott kezdődik, hogy még egyik sem érte el a fél éves kort. Nézzük a legutóbbit, ahol azt láthatjuk hogyan kereskedett eddig a GBPUSD és USDJPY párokon. Van a kivonaton egyébként pár kötés a kezdeti időszakban más párokon is, de gondolom rájöttek, hogy nem érdemes másokkal kísérletezni.

Az eddigi eredmény szép. 8,4%-os havi átlag jelenleg és ennél kisebb a legnagyobb visszaesés.  Csak azt nem tudjuk, hogy meddig sikerül ezt tartania. A további éles kivonatok, amelyek e két pár kereskedéseit mutatja külön-külön, már nem ilyen szépek. A GBPUSD-n extrém nagy visszaesés volt tapasztalható. Az USDJPY pedig nem értékelhető, mivel éppen csak másfél hónapos. Vajon miért állították le?

Lehet, hogy az igazság a múltbeli adatokon való teszteredményekben van. Mindkét páron olyan eredményeket mutat, ami alapján nem is foglalkoznék vele tovább. A havi átlag alig haladja meg rajtuk az 1%-ot, és a legnagyobb visszaesés mindegyiknél nagyobb 25%-nál.

Ha erre lehet számítani hosszú távon, akkor ez nem lesz az én kedven robotom. De aki ki szeretné próbálni, az ide kattintva a robot weboldalára jut, ahol meg tudja vásárolni. Az éves díj egy számlára 297 USD, a korlátlan ideig használható licensz pedig 497 USD.

A saját demószámlám, itt tudjátok nyomon követni:

Agresszív beállítással:

Mérsékelt kockázatú beállítással:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás