Bemutatom az Infinity Trader expert advisort

A WallStreet forex robot készítői újabb robottal jelentkeztek, az Infinity Trader expert advisorral. A bemutatkozás első részében arra utalnak, hogy a mesterséges intelligencia is segíti a robot működését. Kíváncsi leszek, ez mit jelent a valóságban?

Éles számlakivonat csak egy található hozzá és az is csak a GBPUSD páron fut, de végül is, ha az jó, akkor nem is kell több. Érdekes, hogy a számlakivonat majdnem két éves már. Ezek szerint jó sokat vártak a robot piacra dobásával.

Az átlag nem lenne rossz a havi 3% körüli hozamával, ha nem társulna hozzá, közel 19 %-os drawdown, ami itt szerintem a floatingot jelenti. Vegyük észre, hogy az eredménygörbe kezdeti meredeksége folyamatosan csökken, vagyis laposodik. Ez arra utal, hogy induláskor magasabb kockázattal futott, ami folyamatosan csökkent a tőke növekedésével. Így próbálnak vigyázni a megszerzett profitra. A nagy dd-t valószínűleg még a kezdeti időszakban szedte össze, amikor 9%-ot hozó hónap is előfordult. Tehát nem kell megrémülni a nagy dd-től. Ha csak az elmúlt 1 évet nézzük, akkor 2%-os havi hozamot mutat, 2,37%-os dd-vel. Így már nagyon jó a hozam-dd arány. Tehát ha duplázzuk a kockázatot, akkor is kedvező dd-t kapunk, szép havi átlaggal. Ez eddig biztonságosnak tűnik.

Habár a kereskedési módszere az nem teljesen biztonságos. A kötéslistában is látszik, hogy ha a trend rossz irányba indul, akkor újabb és egyre nagyobb pozíciókat nyit ellene, hogy átlagolással, egy esetleges pullbacknál, pozitívban tudja zárni a csoportot. Régen messzire elkerültem az ilyen robotokat, de mostanában nincs nagyon más és az újak egyre jobban kezelik a kockázatot. Eddig úgy látszik, bevált az Infinity Trader stratégiája. (azért a kisördög mindig bennem van, hogy mekkora pénzt mernek kockáztatni egy ilyen robottal a fejlesztők, hiszen az FxOpen az elsők között volt, ahol elérhetővé tették a centes számlákat 😊)

Most nézzük át, szerintük mitől különb szerintük az Infinity Trader a többi robottól:

  • Az Infinity Trader EA zökkenőmentesen integrálja a Chat GPT és a Gemini AI erősségeit, mélyreható alapelemzést és értékes betekintést nyújtva a piaci hangulatba.
  • A beépített stratégia felismeri a statisztikailag szignifikáns ármintákat és meghatározza az optimális belépési és kilépési pontokat, maximalizálva ezzel a profitot.
  • Folyamatosan frissíti a beépített algoritmusokat valós idejű adatok alapján, hogy hatékonyan tudja kihasználni a felmerülő lehetőségeket.
  • A kifinomult számlavédelem minimalizálja a lehívásokat, és óvja tőkéjét fejlett kockázatkezelési funkciókkal és testreszabható paraméterekkel.
  • Szerintük ideális mind a kereskedőcégek kereskedőinek, mind a hosszú távú sikert kereső egyéni befektetők számára is.

A stratégiája nem brókerérzékeny. A lényeg az, hogy minél kisebb spreades számlán futtassuk. A következő devizapárokon ajánlják futtatni: GBPUSD, AUDCAD és NZDCAD. A legkisebb számlaméret, az alapértelmezett 0.1-es risk értékkel, 10 000 USD. A demószámlám 0.2 -es értékkel és 5 000 USD-s számlán indítottam, hogy látványosabb legyen az eredmény. Ehhez képest, 0,02 lottal kezdett kereskedni, tehát akár 2 500 USD-vel is indíthattam volna. Nem érdemes 1:500-nál kisebb tőkeáttételes számlán futtatni, tehát átlag európai felhasználónak gondjai lehetnek a használatával.

Az ára 497 USD+Áfa, de egyelőre 387 USD+Áfás áron beszerezhető egy akció keretein belül. Nem tudom meddig tart, mert nem hiszek a visszaszámlálókban. A 30 napos pénzvisszafizetési garancia természetesen jár hozzá.

Az Infinity Trader EA weboldalát

ide kattintva tudjátok megnézni,

ahol meg is lehet vásárolni.

A saját demószámlám ide kattintva tudjátok nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás