Bemutatom a Lion FX Trader forex robotot

Mindig öröm számomra, mikor értesítést kapok egy-egy új robot megjelenéséről. Kíváncsian nézem a weboldalát és az éles számlakivonatát is. Vajon ez lesz a következő, amit kipróbálok? Így történt a Lion FX Trader esetében is.

Szeretem az egyszerű weboldalakat, mert ott a terméknek jónak kell lennie, ha már nincs hosszú marketingszöveg. Számomra a lényeg úgyis az éles számlakivonaton van, ami szerencsére itt is megtalálható.

A havi átlag kiváló, 25% körüli, írásom időpontjában. Vannak egészen csodás hónapok és vannak gyengébbek is. Tehát erősen ingadozó az eredménye. Ez annyira nem szimpatikus, de legalább életszerű és nem tűnik manipuláltnak. A legnagyobb drawdown szerencsére nem sokkal nagyobb a havi átlagnál. Szóval ha veszít, akkor van esély rá, hogy a következő hónapban visszatermeli a hiányt. Nem is akárhogyan. A 2106 január végén indított számla, 11 hónap alatt, megtízszerezte a betett összeget. Ki nem szeretne egy ilyent magának?

A robotról annyit lehet tudni, hogy feltételezhetően orosz fejlesztők terméke. ( az oldalon levő számla Rubelben van vezetve). Több éves kutatómunkával fejlesztették ki ezt a kereskedési stratégiát, ami egyszerre biztonságos, robosztus és profitábilis is.

A kereskedési logikája a szupport és rezisztens-vonalak közötti áringadozást figyeli, analizálja indikátorok és matematikai analízis segítségével. Igazán különleges kereskedési algoritmus (a weboldal szerint). Nem használ fix take profit és stoploss értékeket, hanem folyamatosan analizálja a piacot és az alapján dönti el, mikor nyissa és zárja a pozíciókat. (ez egy vps probléma esetén gond lehet, de a csalárd brókerek ellen meg jól jön. Szerencsére mindegyik elég ritka dolog). A rossz irányba nyitott kereskedéseket hamar lezárja, a jó irányba nyitottakat pedig igyekszik minél tovább engedni, ezzel maximalizálva az elérhető profitot. Nem használ veszélyes megoldásokat, így martingale rendszert sem. A logikája lehetővé teszi bármilyen bróker és számlatípus használatát, de érdemes demóban kipróbálni előtte. Minél kisebb spreaddel rendelkező számlára tesszük, annál termelékenyebb.  A legkisebb összeg, amivel el lehet kezdeni a kereskedést, az 100 dollár.

A robot ára sem magas, 137 dollár három számla futtatására, és 157 dollár 5 számlára. Kis hátrány, hogy a számlaszámokat később nem tudjuk majd cserélni. Tehát ha egyet kipróbálunk demóban, akkor már csak eggyel kevesebb éles számlára tehetjük rá. Akinek csak pár számlája van, annak ez nem lehet gond. Ha pedig beválik egy brókernél, akkor akár többen is összeállhatnak a robot megvásárlására.

A robot weboldala, ahol meg is lehet vásárolni: LION FX TRADER

Az éles számlám itt tudjátok nyomon követni:


Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás