Bemutatom a Pivot Trader Pro forex robotot

Elöljáróban pontosítok, hogy nem csak a robotot lehet megvenni, hanem a kereskedési stratégiát is el lehet sajátítani külön pénzért, ami alapján aztán lehet kézzel is kötögetni.

De talán nem árulok el titkot, ha leírom, hogy engem csak a robot érdekel. Vagyis pontosabban az eredménye, mert a robot fejlesztője nem programozta bele a stratégiát, hanem csak egy másolót kapunk, ami egy központi kereskedést másol a számláinkra. Ez mostanában bevált, mert nem nekünk kell a robotot frissíteni alkalmanként vagy kikapcsolni, ha veszélyes időszakok vannak. A robot fejlesztője Doug Price, aki a Vortex Trader Pro robotot-másolót is kiadta.

A kereskedési stratégia a Pivot szintekre épül, amely segít meghatározni a szupport illetve a rezisztens szinteket a charton trendelés közben. Ez alapján nyitja a kötéseket a robot. Azonban nem elég csak a megfelelő helyen belépni, a kilépéshez is kell egy megfelelő stratégia. Ez is természetesen megvan, hiszen a lehető leghamarabb igyekszik a stopot feljebb és feljebb húzni, ahogy a profit növekszik és ez által a legnagyobb hasznot elérni, viszonylag szűk veszteség mellett.

A kereskedési méret akár fixre is állítható, de rá lehet bízni a méret automatikus megállapítását, akár a tőke és beállított kockázat alapján.

Három különböző módon is ellenőriz, mielőtt belevág a kereskedésbe. Ehhez nézi, hogy az adott instrumentum éppen túladott vagy túlvett-e. Figyeli közben a napi idősík alapján, hogy mi az uralkodó trend, valamint a figyelt idősík gyertyáinak zárása is kell, hogy igazolja a megfelelő irányú kereskedést. Egyformán működik oldalazó és trendelő időszakokban is.  Mindezt hat devizapáron tudja egyszerre. Hogy milyen sikerességgel teszi ezt, azt mi is nyomon tudjuk követni, hiszen a weboldalon publikusan elérhető egy szép éles számla kivonata is:

Ezt megnézve láthatjuk, hogy a havi hozam nagyobb volt eddig, mint a legnagyobb visszaesés. A görbéje egyenletesen emelkedik, ami azt jelenti, hogy nem ütötte ki a kereskedést egyszer sem a negatív tartományban a stoploss. Látszik is a narancssárga vonal a görbén, ami a nyitott pozíciók értékével csökkentett egyenleget mutatja visszamenőleg. Vagyis van benne izgalmi faktor, de hát bízzunk benne. Eddig sikeres volt. Jól eltalálta az irányokat, mert különben a nyitáskor meghatározott stoploss elég nagy ahhoz, hogy komoly visszaesést okozzon.

A robot nem olcsó, de ha tényleg tudja azt, amit láthatunk a számláján, akkor egy 1000$-os számlán is hamar visszatermeli az árát, ami 799$.

Nem kényes a brókerre, de én azért annál a brókernél indítottam el ahol eredetileg is fut. Ott érdemes nektek is számlát nyitni neki: SynergyFX

A fejlesztő 60 nap kérdés nélküli garanciát is vállal a robotjára. Ezt a forgalmazónál lehet igényelni, aki eddig helyt állt ilyen esetekben.

A robot weboldalát itt találjátok, ahol meg is lehet vásárolni: Pivot Trader Pro

A saját demószámlám itt tudjátok nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás