BestScalper indítása éles számlán

Sokat nézegettem az elérhető számlakivonatokat, mivel szándékomban állt egy éles számlát is indítani. A Best Scalper weboldalán is elérhető pár kivonat és több olvasó is megosztotta a kivonatait velem. A legszimpatikusabbnak az IC Markets ECN számla tűnt.

Sajnos a hivatalos oldalon nem látjuk a kötésméreteket, emiatt aztán elég nehéz volt az eredményeket összehasonlítani, de feltételeztem, hogy a velem is megosztott számlával egyezően, a 30-as Risk értéken futnak. Valamint a készítőtől független éles tapasztalatok is csak május óta állnak rendelkezésre. Így aztán a májust és a június tudtam csak összehasonlítani.

PrimeXM (http://www.botfx.com/ ) számla:

20140606bestprime1

Az egyik olvasó IC Markets ECN számlája

20140606besticm1

Látszik, hogy az IC Markets számla, ami szintén 30-as Risk értékkel fut, mindkét hónapban jobban teljesített, mint a PrimeXM. Egyébként a Think Forex Pro számlámon is szépen fut, de mivel az egy nagyobb számla, nem mertem egyből 30-as Risk értékkel futtatni. De a nyerő kereskedések száma ott is hasonlóan alakul.

Gyakorlatilag hasonlóan futottak mindenhol. Volt május elején két hét, amikor mindegyik számla eredménye „oldalazott”. Aki azt kibírta anélkül, hogy leállította volna a számlát, az most elégedetten dőlhet hátra.

Prime XM eredménygörbe

20140606bestprime2

 

IC Markets eredménygörbe

20140606besticm2

Látszik, hogy a két számla azonos időszaka, teljesen hasonlóan teljesített.

Mivel az IC Markets szervere az USA keleti partjánál van, ezért a pensylvániai szerveremre telepítettem fel a metatradert. Sajnos most szerver csere miatt, win 2003-ról 2008-ra, átmenetileg a londonira kellett tennem, de remélem, hétfőn ismét visszatehetem. Egyelőre risk=10-es értékkel indítottam, aztán emeltem 20-ra. Ha jól indul, akkor tovább emelem a risk értékét 30-ra. Az egyéb beállítások a korábban közöltek szerint vannak.

Számlanyitás: IC Markets

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás