Broker Arbitrage éles számlán

Sokan kerestek már meg a kérdéssel, hogy miért nem teszem éles számlára a Broker Arbitrage robotot, amit korábban már bemutattam. Nos, eljött a pillanat, de nem vágjunk ennyire elébe a dolgoknak.

Ennek a robotnak a működése azon alapul, hogy a különböző brókereknél, más és más az árfolyam, akárcsak rövid ideig is. Ebből nyilván le lehet valamilyen következtetést vonni, amit le is lehet kereskedni. Pontosabbat nem tudok róla. De ez már elég ahhoz, hogy lássuk, egyrészt kell, hogy különbség legyen az árfolyamok között, másrészt nagyon gyorsan kell reagálni, mert ezek a különbségek általában gyorsan kiegyenlítődnek. Szóval ez a robot is két brókert figyel. Az éles számla az lehetőleg market maker vagy stp legyen. Állítólag ECN számlán nem működik jól.

Nagy pénzt nem szerettem volna kockáztatni, így aztán az FxOpen mikro számlájára esett a választásom, ami market maker-es és a berakott 50$-t, 5000-nek mutatja, ami a kedvező money management beállításhoz jól jön. Kicsit aggódom, hogy ha jól működik, akkor meddig fogja a bróker elviselni. A minta számlán, amit én is már bemutattam, látszik is egy törés, holott a demószámlám továbbra is jól megy. De majd figyelek és egyébként is ez még a jövő kérdése.

Semmi különös beállítás nem kellett hozzá. Ugyanazzal a beállítással fut, mint a demószámlám futott, Risk=5 értékkel. A demót le kellett sajnos állítanom, mert csak egy licenszem van hozzá.

A robot weboldalán található éles számla:

A saját éles számlámat itt tudjátok majd nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás