Broker Arbitrage forex robot tapasztalatok

Már több mint egy hónapja fut nálam demóban ez a robot. Az eddigi tapasztalataim demóban pozitívak, habár sokkal rosszabbak az eredményeim, mint a hivatalos számlán. Ez valószínű az ECN számlának köszönhető. Inkább STP vagy Market Maker számla való neki. Ahol nagyobbak lehetnek az eltérések az ECN számlák árfolyamához képest. Egyébként nem is számítottam olyan eredményekre, mert nem sikerült minden páron elindítani. Az AUDUSD, USDCHF és NZDUSD párokon nem akar menni, mert nem találja a Saxo Tradert, pedig a másik devizapárokon nincs ilyen gond. A fejlesztő sem tudott működő megoldást javasolni. Az is elég macerás, hogy a Saxobanknál kéthetente lejár a demószámla és újra kell regisztrálni. Tehát nem teljesen önműködő rendszer.

Gondoltam, hogy mielőtt felraknám egy kisebb éles számlára, elolvasom a fórumokon mások tapasztalatait. Végül is találtam néhány értékelhető bejegyzést, (aki nem próbálta ki, csak véleményt mond róla látatlanban, annak nem adok a véleményére), de azok sem jó eredményekről számoltak be. Így aztán még nem rakom fel én sem. Ha valakinek van élesben tapasztalata vele, akkor megköszönöm, ha megosztja velem és a többi olvasóval is.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás