Broker Arbitrage robot a Goldsteinbrokersnél

Az elmúlt héten beszámoltam róla milyen sikeresen futott egy demószámlán a Broker Arbitrage robot a Goldsteinbrokersnél. Itt vannak az eredményei (nincs egy hetes adat, de azért szép)


Nosza gondoltam egyet nyitottam neki gyorsan egy számlát és tettem rá egy kis pénzt. Így aztán egyből össze lehet hasonlítani a demó és az éles körülmények közötti eredményeket.


Sajnos nem csak ez az egy különbség volt, hanem a számlatípus is. Hiszen a demó az a legjobb paraméterekkel futó éles számlával egyezik meg, míg az éles számlám a kis összeg miatt a legrosszabb paraméterekkel fut. A lényeg az, hogy sem eredményességben, sem pedig a kötések számában nincs köszönőviszonyban sem egymással a két eredmény. A tapasztalat tehát az, hogy ismét tudok egy számlát ahol várhatóan nem érdemes futtatni éles körülmények között. Azért még pár napig hagyom, hátha valami piros hír alkalmával megtáltosodik.

Megnézem, melyik brókernél van még egy kis elfüstölni való pénzem, és tovább költöztetem. Emiatt nem szeretnék egy újabb brókert keresni.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás