EASY MONEY X-RAY ROBOT, tényleg könnyű a pénzszerzés vele?

Nagyon jó marketing fogás az Easy Money – X-Ray Robot neve (könnyű pénz – röntgen robot). Azt hiszem sokan felfigyelnek a névre, hiszen mindenki álma, hogy legyen egy arany tojást tojó tyúkja, ami csak tojja az aranyat. De tényleg megtalálta a LeapFX csapata a megoldást erre a kihívásra?

Nézzük sorban a tényeket!

Vannak éles számlakivonatok, több is. Nagyon szép eredményekkel. Bocsánat, ha nekem nem csak ezek tűntek fel, hanem a következők is:

Az egyenleggörbéken nincs visszaesés. Ez egyértelműen grides stratégiára utal, ami az egyik legveszélyesebb.

Nem véletlen lehet az sem, hogy a kötéslistát nem tudjuk megnézni. Ezek alapján arra gondolok, hogy van még mit takargatniuk a stratégiában, ami abból kiderülne. Talán azért, mert martingale is? De hiába tiltották le, árulkodik a legjobb (45911$) és legrosszab(-9333$) kötés, ami október 22.-én volt. Ha csak sima grides lett volna, akkor hasonló méretűeknek kellett volna lenniük. De itt 5-szörös a különbség. Tehát egyre nagyobb kötésméretekkel köt a trend ellen, amikor nem kedvez neki az árfolyam.

Aztán nézzük mi történt 2020 október 21.-én, amikor is elfüstöltek a nagyobb kockázattal futó számláik. Csak az egyik élte túl, ami kis kockázattal fut, eddig havi 8%-ot hozott, de 41%-os drawdownnal.

Ezzel kalkulálhat, aki megveszi az EASY MONEY X-RAY Robotot, de akkor sem lehet biztonságban a pénze. Tehát nem az évi 3000%-kal, hiszen nem tudnak ilyen számlát mutatni és fogadni mernék, hogy később sem lesz ilyen számla ezzel a robottal.

Az első kivonat éppen október 21.-ig tartott. Nincs tovább, mert elfüstölt. A következő pedig október 23.-án indult. Gyorsan léptek, mert kellett az eladáshoz a bizonyíték:

Látszólag elég sok dollár elégett az első számlán, de szeretném felhívni a naív olvasók figyelmét, hogy a veszélyesebb robotokat általában centes számlákon futtatják. Valószínűleg ezért vannak a számláik az FBS forex brókernél, ahol elérhető a centes számla.

A veszteségtől való félelemre utal az is, hogy igyekeztek minél hamarabb kivenni a berakott pénzt. Tisztában voltak a robot használatának kockázatával és ki is mentették a berakott pénzüket mielőtt nullázta számlát a robot. Ezt a stratégiát ajánlom annak is, aki a leírtak ellenére megveszi ezt a robotot. 2-4 hetente utalja vissza a hasznot, amíg teheti. Aztán, ha a tőke megtérült, akkor kockáztathat. Egyébként sokkal nagyobb a nyerési esélye, mintha lottóznál ?.

Nem hiszem, hogy ezek után magyaráznom kellene, hogy miért nem próbálom ki EASY MONEY – X-RAY robotot. Ilyen elven működő robottal, már pár autó árát elfüstöltem korábban.

Megvennéd?

Egyébként az ára nem veszélyes. 1 évre 347 USD+Áfa, míg a korlátlan ideig használható ( ? ) verzió 597 USD+Áfa. Természetesen van rá 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Végül, aki ezek után meg szeretné nézni a robot weboldalát, ide kattintva megteheti.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás