Egy jó fejlesztés a Vortex Trader Pro robotnál

A napokban kaptam értesítést a Vortex Trader Pro készítőjétől egy dicséretes fejlesztésről. Korábban már sokszor hangot adtam annak, hogy az ember azért vesz robotokat, mert nem szeretne állandóan ott ülni a gép előtt a chartokat és a híreket figyelve. Ez azért sajnos sok robotnál még nem így működik. Nem mindig képesek bizonyos piaci körülmények esetén normálisan kereskedni, ezért aztán vannak időszakok, amikor érdemes kikapcsolni őket. Hogy mikor? Hát, amikor ír a fejlesztő és akkor is, amikor a tapasztalatunk alapján érdemes.

Nos, ezt a terhet vette le a vállunkról Doug Price, mikor bevállalta ezeket a teendőket helyettünk. Nem tett mást csak készített egy speciális másoló szoftvert, amit a robotunk helyett kell telepíteni, és ami csak akkor másol, amikor a fejlesztő által felügyelt számlán kötés van. Vagyis ha ott le van kapcsolva a robot, akkor a számlánk biztonságban van a hírek okozta kiugrások esetén. Ha egy ilyen rendszer működött volna már hetekkel ezelőtt is, akkor az én demószámlámon sem keletkezett volna ekkora veszteség. De nézzük pozitívan a dolgokat. Az csak egy demószámla volt és máris született megoldás rá.

Az fontos, hogy mivel csak egy licenszre érvényes a robot, ezért vagy csak a robot, vagy csak a másoló működik egy időben. A kettő együtt már két licenszt igényel. Aki most veszi meg ezt a robotot, annak egyből a másoló áll rendelkezésére.

Hivatalos számla, amit másolnak mostantól annak aki kéri:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás