Forex Robotok pozitív eredményei

Jogosan kérdezhetnétek, hogy lehet az, hogy oldalamon futó robotok közül szinte mindegyik nyereséges? Manipulálom az eredményeket vagy ilyen szerencsés vagyok, hogy nálam mindegyik jól teljesít?

Nos, a válasz az ennél sokkal prózaibb. A tesztelési kapacításom és az oldalamon levő kimutatáskezelő erőforrásai korlátozottak. így egyszerűen azokat a robotokat, amelyek nem teljesítettek, vagy nem teljesítenek jól, kénytelen vagyok kivenni a listából. Ezeket a számlákat, amíg csak lehet, igyekszem elérhetővé tenni egyelőre a jobb oldalon lejjeb a számlakivonatoknál. Amelyek pedig jól teljesítenek, azokat pedig hagyom, hogy versenyezzenek egymás között. Némelyik azt is kiérdemli, hogy egyedül felkerülhessen egy éles számlára, ezeket a kivonatokat is itt láthatjátok. Ahol több robot is fut egy-egy éles számlámon, azokat a kivonatokat az összehasonlíthatatlanság miatt, sajnos nem tudom megosztani veletek.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás