Forex Sensation utolsó bejegyzés

Tudom, hogy türelmetlen vagyok, de az ára miatt nagyobb az elvárásom ezzel a robottal szemben, mint például egy 87 dolláros FxFlashel szemben. A héten, miután nem, hogy előrébb nem jutott a számla növelésében, hanem inkább csökkentette azt, éltem a pénzvisszafizetési garanciával, ami egy kis levelezés után simán lezajlott.

Csak azok számára írom le, akik hozzám hasonlóan megvették ezt a robotot és azoknak is, aki nem hiszik el, hogy visszakaphatják a robot árát.

A vásárláskor kapott emailben benne a linkje, hol kell kérni a pénzvisszafizetést (Tárgy: Order reminder, Szöveg: 60 day money guarantee). Először egy válasz érkezett, hogy mit kell, beállítsak a roboton, hogy jól működjön. Ebben benne volt az agresszív stratégia bekapcsolása is, mert, hogy a verseny alatt, mint így utólag kiderült, be volt kapcsolva. (Stratégia teszter alapján nálam nem volt eredményes.) Nem kértem belőle és ismét kértem a pénzvisszafizetést. Kérték a türelmem, hiszen még sok napom van a 60 napon belül, hogy használjam a robotot. Felhívták a figyelmemet, hogy egy újabb startégiával fogják kiegészíteni, ami még sikeresebbé teszi. Valamint kaptam egy ajánlatot, hogy bónuszként ingyen megkapom az extented verziót, amennyiben tovább szeretném használni a robotot.

Ezt sem kértem, habár azt szívesen kipróbálnám, de nekem a versenyen elért eredmény is elég lenne, az alapváltozattal. Ezt már elfogadták és visszaigazolták, hogy intézik a pénzvisszafizetést és törölnek az ügyfeleik közül.

Sajnos ezzel még nem ért véget a procedúra. További hosszú leveleket kaptam, melyben hosszasan ecsetelték, hogy két hét alatt, nem lehet egy robot eredményét lemérni, ami igaz is. Csak hogy ennél a robotnál rendelkezésre áll egy három hónapos kivonat, amin az eredményesség bármilyen két hetes időszakban más, mint amit, a saját számláimon tapasztaltam. Végül a clickbetter (forgalmazó) szupportjának a segítségét kellett kérnem, hogy ne nyújtsuk tovább a procedúrát. Gyakorlatilag, mivel gép előtt voltam és gyorsan tudtam válaszolni a levelekre, 24 óra alatt sikerült elintéznem a pénzvisszafizetést. Körülbelül hasonló ügymenetre számítottam, kivéve, hogy a forgalmazónak is kell a segítsége.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás