FxFlash számlám

Az egyik olvasóm hívta fel a figyelmem, hogy az FxFlash az utóbbi időben stoploss nélkül kereskedik. Ez ugyebár főbenjáró bűn, mert a számlát teszi kockára vele.
Próbáltam elérni a fejlesztőt, de nem sikerült, így aztán csak okoskodhatok, mi lehet. Azt látni, hogy pozíciónyitás után van stoploss, csak egy kis idő múlva törli a robot. Régebben az volt a gond vele, hogy egy másodpercen belül többször is változtatta a stoploss szintet és emiatt volt, hogy majdnem leállították a számlám, akkora forgalmat generált vele. Arra gondolok, hogy megszakadhat a kapcsolata a szerverével, emiatt nem rak be ismét stoplosst. (a központi szerverről kapja az utasításokat). A héten volt egy pozíció, ami elszállt és akkor újraindítottam a metatradert. Ahogy felcsatlakozott a robot a szerverre, egyből zárta is a mínuszban levő pozíciót. Tehát ha lett volna kapcsolat, akkor zárta volna szerintem. Most a demószámlán is hasonló szituációban van. Ezért úgy döntöttem leállítom az éles számlám, amíg a helyzet tisztázódik. Lehet, hogy véglegesen.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás