FxFlash V2 változata

Már pár hete, hogy megjelent az FxFlash forex robot frissített verziója. Többen kérdezték is, hogy érdemes-e frissíteni? A fejlesztők levelében azt írták, hogy aki meg volt elégedve az eddigi teljesítménnyel, annak nem szükséges frissíteni. Az alapstratégiája szerintem nem változott a robotnak, csak néhány beállításon módosítottak, miután letesztelték, hogy a robot hogyan viselkedik a megjelenése óta eltelt időben. Ezek alapján módosítottak kicsit a take Profit és Stoploss értékeken, amiket most már mindenki módosíthat, mert elérhetővé tették ezeket a beállításokat. Lehetséges, hogy a különböző brókereknél, kisebb változtatásokkal, akár jobb eredményt is el lehet érni, mint az alapbeállítás. Pár stratégiát kivettek belőle, amelyeket az újabb optimalizálás után sem tudtak nyerőre hangolni.

Miután én mindig szeretem a legfrisebb beállításokat használni, ezért frissítettem a robotot mindegyik számlámon.

A teszteket az FxOpennél futó ECN számlámom, a futás kezdete óta ott gyűlt múltbeli adatok alapján készítettem. Más adatokkal, más brókernél valószínű más eredmények születnének. de egyelőre erre volt időm és adatom. Mindent alapbeállításon hagytam a robotokon. A teszteredményt a stratégia nevére kattintva láthatjátok.

A kapott eredmények alapján a következő stratégiák futnak most az éles számláimon:

AUDJPY 1H V2: jó az új beállítás is, de ennél a párnál hagyom a régit futni tovább, mert nekem az jobban tetszik. Meg is próbálom azt visszacsempészni az éles számláimra

AUDJPY M15 V1: többet kereskedik az új változat, mint a régi és kicsivel többet is hoz. A grafikonja és a hozama alapján, még éppen érdemesnek tartom a futtatását.

AUDJPY M15 V3: ennél egyformán futott a két verzió és érdemesnek tartom élesben futtatni attól függetlenül, hogy a legutóbbi kereskedése éppen veszteséges volt.

GBPUSD H1 V2: még többet hoztak ki az amúgy legjobb stratégiából. Mindenképpen ajánlott.

GBPUSD M15 V1: kiküszöbölték ez előző változat kis hibáját és hibátlanul futott a tesztek során, még ha keveset is kereskedett. Nem érdemes kihagyni.

NZDUSD H1 V2: itt is sikerült javítani az előző verzión és még többet hozott. Érdemes ezt is kipróbálni, még akkor is, ha nemrégiben volt egy vesztes kereskedése.

Az FxFlash melyik stratégiái futnak az éles GoldsteinBrokers számlámon

A korábbi bejegyzésem egészítettem ki a GoldsteinBrokers számlámon végzett tesztek után. Ott eggyel kevesebb variáció futtatok, mint máshol:

AUDJPY 1H V2; AUDJPY M15 V1; GBPUSD H1 V2; GBPUSD M15 V1;

2014.02.22

Változtattam az FxFlash beállításokon

Ismét megnéztem, hogy az FxOpen demószámlán melyek voltak azok a stratégiák, amelyek az indulás óta nagy találati aránnyal dolgoztak. Ezek alapján az IC Markets számlámon a továbbiak futnak mostantól:

AUDJPY_H1_V2, eddig is futott, de most a korábbi változat már nem fut az új metaraderen, ezért az új fut helyette.

AUDJPY_M15_V3, eddig nem ez volt kiválasztott, hanem a testvére, a V1-es. Az sem veszteséges, de itt nagyobb a profit factor

GBPUSD_H1_V2, eddig is az egyik legjobban termelő stratégia volt, remélem továbbra is az marad.

GBPUSD_M15_V1 szintém kiválasztott volt eddig is.

EURUSD_H1_V2 nem futott élesben eddig. Most kipróbálom egy kisebb risk értékkel, csak hogy lássam az eredményt.

Az NZDUSD 1 órást sem futtatom tovább.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás