Hogyan óvd a pénzed és mégis extra profitod legyen?

Tele van az online sajtó mindenféle hírrel, hogy a forex piaci befektetőket mekkora veszteség érte a Svájci Jegybank döntésének következményeként és hogy ez mindenkinek mennyire fáj. Azt is írják, hogy az MNB szerint a brókercégeknél a tájékoztatás és a veszélyekre való figyelmeztetés megfelelő volt. Szóval akkor mi a hír? Az élet minden területén előfordulhat ilyen helyzet. Amíg a mohóság nagyobb, mint a veszteségtől való félelem, addig lesznek olyan befektetők/vállalkozók, akik kockázatot fognak vállalni az extra profitért cserébe. A lényeg az, hogy ez nem mindenkinek való. Ezt kell felismerni.

De mi van akkor, ha mégis szeretne valaki profitálni ennek a hatalmas piactérnek a forgalmából?

  1. Egyrészt van lehetőség még több információt begyűjtve, profin kereskedni.
  2. Másrészt, pedig ha nem kívánunk tanulásba ölni több évet és rengeteg pénzt, akkor azt tehetjük, hogy megnézzük, ki csinálja sikeresen azok közül, akik vállalják, hogy forgatják a pénzünket.

Szeretném, ha értenétek, hogy a Svájci Jegybank döntése azokat érintette veszteséggel, akiknek abban a pillanatban nyitott pozícióik voltak valamilyen CHF páron. Hiába volt megfelelő a money management és voltak a megfelelő helyekre stopok beállítva, ha abban az adott pillanatban megszűnt az árjegyzés a CHF párokon, hiszen senki nem tudta mi lesz a döntés következménye és hol áll meg az árfolyam. Tehát az járt jól, akinek abban a pillanatban nem volt nyitva pozíciója.

De hát hogyan kereskedjünk úgy, hogy ne legyen nyitva pozíciónk?

Hát úgy sehogy. De van egy sikeres kereskedési rendszer, ami nem ül benne a pozíciókban órákon vagy napokon keresztül, hanem akár másodpercek alatt lebonyolítja a pozíciók nyitását és zárását. Ilyen gyors kereskedési rendszer dolgozik jó néhány kezelt számlán, mint például az 5gulden, RHO vagy a Perfecto számlákon. Ezeknél a rendszereknél maximum 1-2 percig van nyitva egy-egy pozíció, de a legtöbb az csak másodpercekig. Még ilyen rövid kereskedési idővel is képesek 3-6% közötti havi átlag extra profitot termelni. Érdemes ezeket az adatokat személyesen is megnézni a kötéslistákban, ami a kezeltszamla.hu oldalon levő számlakivonatokon elérhetőek.

Összegzésképpen, az ilyen típusú kereskedéssel működő stratégiák, gyakorlatilag 99,9%-ban védettek az januárban megtörtént eseményhez hasonló történésekkel szemben.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás