Ichi EA tapasztalatok

Eltelt egy hét az ingyenes robot indulása óta, az éles számlámon. Az eddigi tapasztalatok szerint, elég gyakran kereskedik, de viszonylag kis eredménnyel. Ez azonban a biztonságosság miatt van. Egyelőre Risk=2 értékkel, tehát normál rizikóval fut nálam. Ha a mostani nyitott pozícióit sikerül zárnia, akkor megvizsgálom mekkora volt közben a nyitott pozíciók értéke és annak függvényében tervezem emelni a Risk értékét 4-re. Ezzel remélem, minimum duplázom az eddigi egy kötésre jutó eredményt. Várhatóan akkor fog százalékos arányban a Synergy FX számlájával hasonló eredményt hozni. A hivatalos számla múlt havi eredményeit elemezve láthatjuk, hogy voltak jobb hetei is. Tehát a havi 8 % feletti eredmény elvárható tőle a továbbiakban is.

Többen érdeklődtek, hogy biztosan megkapják-e a robotot. A brókercégtől kapott információ szerint a számlanyitás, a dokumentumok feltöltése és a számla feltöltése a feltétele az ingyenes robotnak. Akik eddig megnyitották a számlát és a következő héten intézkednek a számla feltöltéséről, azok biztosan bekerülnek az akcióba. Sőt, amennyiben vasárnap estig elérjük az 50 megnyitott számlát, akkor igéretet kaptam, hogy újabb 50 ingyenes robotot fognak szétosztani.

Tehát érdemes minél előbb regisztrálni, és így biztosra mehetünk, hogy jut mindenkinek belőle.

Számlanyitás: https://www.forexrobotinfo.hu/links/synergyaccountopen.php

Aki a végén lemarad róla (remélem nem lesz ilyen) az várhatóan 97 AUD-ért fogja tudni megvásárolni a későbbiekben.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás