IrisFx Forex robot

Többen kérték már, hogy teszteljem ezt a robotot, meg a külföldi oldalakon is elég jó eredményeket látni mostanában az IrisFx-ről, így hát megvettem. Sajnos vagy nem, de a készítő oldalán nincs végeláthatatlan marketingszöveg csak meggyőző kivonatok. A pénzvisszafizetésről sincs egy szó sem, de ismerjük ugye a Plimus szabályait, amik vonatkoznak erre a termékre is. Az eredményekről folyamatosan találhattok majd információkat a hírlevelekben.

Ára: 129$+Áfa,   Weboldal, vásárlás: IrisFx

Beállítása a következő:

A telepítése spártai módon a fájlok manuális bemásolásával végezhető el a megfelelő mappákba. Ami tetszett, hogy miután az IrisFxPofile mappát bemásoltuk az mt4 profiles könyvtárába, újraindítás után egyből ki tudjuk menüből választani ezt a profilt és ezzel azonnal kész is a telepítés. Már csak a money management beállítása van hátra, amit 1 stratégiánál a lot_percent=10, 2-esnél  a lot_percent=5, 3-asnál a lot_percent=10 értékre állítottam. Egyenlőre az FxPro és a GoldsteinBrokers számlákon tesztelem.

 

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás