Ismerős név újból – Genial Invest

Az elmúlt évben egy éves működés után, váratlan veszteségek miatt leálltak ennek a robotnak a működtetésével. Azt ígérték, hogy átdolgozzák, és ismét jelentkeznek, amikor elkészülnek vele. Akkor senki sem hitte, hogy ismét hallani fogunk róluk.

Mostantól azonban ismét elérhető a Genial Invest forex robotja. Teljesen átdolgozták a robot stratégiáját, de továbbra is az EURUSD-n kereskednek vele. A robot kiemelkedő teljesítménye tapasztalt traderek és programozók közös munkájának eredménye hónapról-hónapra. Másolós robotról van szó, de így a központi gépen lehetőség és főleg erőforrás van arra, hogy a hagyományos robotokhoz képest, olyan paramétereket is figyelembe vegyenek a kereskedésnél, amire egy egyszerű robot nem lenne képes. Csak néhány a főbb tényezők közül: figyeli a robot a tőzsdepiacot, az indexeket, a keresztárfolyamokat, technikai analízist alkalmaz, indikátorokat, szupport és rezisztens vonalakat rövid és hosszú távon, Fibonacci szinteket, Pivot pontokat, trendvonalakat stb. Ezeken kívül figyelik a híreket és az összes információ hatásának arányát manuálisan állítják be naponta a piaci körülmények függvényében. Mindezek eredményeként a szoftver sikerrel határozza meg a kereskedés be és kilépő pontjait.

A robot kétféle kockázati szinten tud kereskedni. Normál és magas rizikóval. Az oldalon levő számlakivonatokon meg lehet tekinteni a hozamokat.

Magas rizikójú éles számla:

Normál rizikójú éles számla:

Érdekessége, hogy nem kell megvásárolni, hanem mindenki díjmentesen kipróbálhatja 15 napig. A további működés feltétele, hogy a keletkezett profit 30%-át kell befizetni a robotot működtető cégnek havonta. Ha demóban próbáltuk, akkor regisztrálni kell az éles számlát és már mehet is a kereskedés. A fizetés esedékességéről küldenek egy levelet majd és annak kiegyenlítésére 5 nap áll majd rendelkezésre. Nem érdemes azonban elfelejtkezni róla, mert ha kimarad, akkor a robot nem kereskedik tovább és a nyitott pozíciókat sem menedzseli. Ha a hó végére nem lesz az eredmény pozitív, akkor nem kell fizetni és újabb 30 napot lehet használni a robotot.

A kereskedés kipróbálásának feltétele legalább 3.000 $-os mikrószámla.

(Centes számlával nem érdemes kísérletezni, mert akkor annak az eredményének 30%-át fogják dollárban kérni, nem fogják centre váltani.)

Bővebb információ és eredmények a weboldalukon!

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás