Kereskedési probléma az IC Markets demószámlákon! „Not enough rights”

A héten letiltották a kereskedést a Forex Truck demószámlámon extrém méretű aktivítás miatt. Eddig sohasem volt még ilyen probléma vele. A fejlesztő is segített a probléma nyomára jutni, de végül is egy véletlen folytán derül ki, hogy az ok, az IC Marketsnél keresendő. A számlán nem engedett kötést nyitni, jogosultság hiánya miatt, az USDCAD páron. Kipróbáltam és az USDCADa néven futó páron pedig lehetett. Kiderült, hogy az IC Markets tervezetten változtatta meg némely demószámlán az adott számlatípushoz hozzárendelt instrumentumok elnevezéseit. A Truck számlám esetében kiderült, hogy véletlenül változtattak, mert ott maradnia kellett volna a réginek.  Szerencsére a szupport gyorsan segített és egy újraindítás után máris minden rendben volt.

A piaczárás előtt vettem észre, hogy a Cyborg és az Ásia demószámláim is hasonló problémával küzdenek és rajtuk hétfőn tudtam segíteni. Náluk egyszerűen csak lecseréltem a robotok alatt a devizapárokat a .a végződésűekre.

Érdemes mindenkinek megnéznie a log fájlokat, aki az IC Marketsnél demót futtat és nem volt kereskedése az utóbbi pár napban, hátha nála is jelentkezett a hiba. Erre a „Not enough rights” bejegyzés fog figyelmeztetni.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás