Larry Williams és az ő 10900%-a

Tőzsdegurukról szóló cikksorozatunkban olyan trédereket mutatunk be, akik a profitszerzés mellett valami maradandót is hagytak számunkra. Sőt sok közülük még kereskedik is aktívan.

A Willimas %R indikátor kifejlesztőjéről már biztosan hallottál, de az biztos, hogy az indikátorát ismered. Larry Williamsre már 1987-ben felfigyelt mindenki, amikor megnyerte a World Cup Championship of Futures Trading versenyt. Éles számlán kellett kereskedni, és 10 ezer dollárból 1 millió 100 ezer dollárt csinált  12 hónap alatt (10 900% hozam). Sokan úgy vélik a nagy árfolyam zuhanások miatt is lehetett ekkora profitja. Később a lánya is megnyerte ugyanezt a versenyt (Michelle Williams), így levonva a konklúziót értenek a tőzsdéhez.
Larry egy picit másabb, mint az ismertebb tőzsde guruk, Soros, Buffett, és a többi nagy guru, akik részben üzletemberek is, ezzel szemben ő inkább trader, kereskedő. Tehát hozzánk ő áll a legközelebb. Az általa kifejlesztett indikátorok sikeressége bizonyítja azt, hogy a piacon el lehet érni nagyobb hozamokat, és nem csak egyszer. Egy interjúban azt mondta, hogy régen könnyebb volt a kerekedés, mivel határidőzni régen kb. 50 ezer ember szokott, most több millióan világszerte. Így élesebb lett a verseny, új technikák, új ötletek felé kell nézni. Érdemes beleolvasni a könyveibe, hiszen így jobban érthetjük az indikátorait, kereskedési technikáját. A fia például pszichológus lett, és a traderek pszichológiájáról írt könyvet, biztosan sokat tanult apjától.

Amikor ő elkezdett kereskedni, kb. 50 éve, már akkor sokan azt mondták, a tőzsdén nem lehet nyerni, és véletlenszerű a mozgása. Ő nem hitte el ezt, és be akarta bizonyítani az ellentétét. Akkor még nem létezett számítógép, így az árakat napi szinten leírta, számolt, rajzolt… Sikerült bizonyítania, hogy nagyobb hozamokat is bárki elérhet.

Most már csak rajtad a sor, hogy dönts. Azt láthatod, hogy lehet profitot elérni a tőzsdén, az a kérdés, ki akarsz belőle maradni?
Nézz körül a forexrobotinfo.hu-n.

 

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás