Megjelent a Fap Turbo2

Végre itt van, és már fut is nálam egy FxChoice ECN demószámlán, mivel azt olvastam kicsi spreades számla kell neki. Ahogy írtam is az alapváltozat nem kereskedik Bitcoinnal, de extraként külön adnak hozzá egy olyan változatot, ami csak azon kereskedik. Ezzel együtt jön ki a 8 kereskedhető devizapár: GBPCHF, EURUSD, GBPUSD, USDCAD, USDCHF, EURGBP, EUR/CHF, BTC/USD. A korábbi stratégiákat átdolgozták és most már jelentősen kisebb drawdownnal dolgozik a robot. A stratégia független az idősíkoktól ezért bármilyen idősíkra feltehetjük. A kereskedési időtartam sem szűkül le a korábbi esti két-három órára.

A régi FapTurbo tulajdonosoknak egy jó hír: 20$-ral olcsóbban vehetik meg a robotot a weboldalán levő linken keresztül.

Javaslom, hogy csak demóban próbálja ki, aki megveszi, mert csak egy éles számlára lehet feltenni, ami később nem módosítható. Ráadásul, ha már beregisztrálta valaki az éles számlát, akkor nem lehet a pénzvisszafizetést kérni:

„If you have used up your activation, you will not be able to activate any other trading accounts without purchasing new Fapturbo2 License. We don’t provide refunds for used accounts. „

A kézikönyv szerint csak FxChoice vagy Tallinex brókercégnél működik a prémium verzió és az oldalon is ezeknek a nevei mellé lehet beregisztrálni az éles számlaszámokat. Nem is lehet külön letölteni a robotot, mert a letölthető metatraderekbe már benne van. Ez a két brókercég működött közre az Fx Sensationnál is és itt is úgy látszik, hogy a marketingszöveg sokkal fontosabb a weboldalon (nagyon sok oldal), mint a bizonyíték a robot sikerességéről, mert egyetlen hiteles éles számlakivonatot sem találni rajta.

Megvettem, hogy be tudjam mutatni nektek, mit tud, de nem nagyon bízok benne. Az FxChoice metatraderére felraktam. Most már csak várnunk kell türelemmel, hogy beszéljenek az eredmények.

A robot weboldala: www.fapturbo2.com

FxChoice demószámla:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás