Megjelent a Rev Trader Pro másolós verziója

A héten jelentették be, hogy a Rev Trader Pro robotból is megjelent a másolós verzió. Hogy miért is jobb ez, mint a sima robot?

A legfontosabb dolog benne, hogy egy személyesen felügyelt központi szerveren fut, ahol szükség esetén leállítják a működést. Miért kell leállítani? Azért mert a piacon lehetnek olyan hírek, események, amik váratlan és a robot által lekezelhetetlen árfolyammozgásokat okoznak. Ilyenkor célszerű bizonyos időre lekapcsolni ezt a robotot. Ezt a felügyeletet innentől kezdve nem külön-külön kell a felhasználóknak a saját tudásuk szerint ellátni, hanem a fejlesztő csapata megoldja. Az eredmény pedig egy az egyben ugyanaz lesz, mint a fejlesztő számlája. (azért valljuk be őszintén, hogy ez nem valami jó csali a vásárlásra, mivel most ott áll az egyenleg ahol tavaly novemberben is állt. Szóval engem nem győzőtt meg a számlakivonatuk. Erről írtam is a Rev Trader Pro robotot bemutató cikkben.)

Inkább a Vortex Trader Pro, vagy a Channel Trader Pro robot tűnik jó választásnak ebben a pillanatban, amik szintén másolós, központilag felügyelt elven működnek.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás