Megkezdődtek a hitelkiváltások és az ingatlanvásárlások a FREM segítségével

Korábban már írtam erről a lehetőségről, és néhányan csatlakoztak is hozzá közületek is. A lényege röviden, hogy nem újabb hitel, hanem a fizetőképesség kiépítése segítségével lehet a meglevő terheket kiváltani, vagy a kitűzött ingatlancélt elérni. Bővebb információt itt találsz: https://www.fren-system.co.uk/

A FREM (Future Real Estate Magyarország) legutóbbi hírlevélből és a legutóbbi webkonferenciákból értesültem róla, hogy elindultak a teljesítések. Pillanatnyilag 41 ügy van folyamatban, ebből 2-3 ügyfél van, akinek már kiépült a fizetőképessége, tehát megvan a 20% önereje, a többiek az azonnali teljesítésben részesülnek.

Az azonnali teljesítés azt jelenti, hogy bizonyos esetekben elég, ha a vételár finanszírozásához, vagy a hitel kiváltásához csak a 10% önerőnek megfelelő utalvánnyal rendelkezz és a maradék 90%-ot a FREM teszi mellé. Ebben az esetben a megvásárolandó ingatlan 100%-ban FREM tulajdonba kerül, addig, ameddig nem épül ki a fizetőképességed, utána a földhivatalnál kérheted a tulajdonviszonyok módosítását.

A napokban kaptam friss információkat a FREN-től, hogy mit kell tenni, ha valaki szeretne az azonnali teljesítésben részesülni:
1. Az INGATLAN utalványnak, illetve szerződéses értékének a kiváltani kívánt hitel vagy megvásárolandó ingatlan értékének megfelelő nagyságúnak kell lennie, tehát amennyiben az utalványod kisebb értékű, mint a cél, fel kell módosítani.
2. Első körben a hitelkiváltásokat és lakóingatlan vásárlásokat veszik előre, pár hónap múlva kerülnek sorra az üzleti ingatlanok.
3. Mindenképpen előny, ha nemcsak INGATLAN, hanem START utalvánnyal is rendelkezel.
4. Konkrét elképzelésed van a célodról, tehát, hogy milyen hitelt szeretnél kiváltani vagy melyik ingatlant szeretnéd megvásárolni.

Fontos tudni, hogy a fenti feltételeknek való megfelelés esetén sem biztos, hogy heteken belül rád kerül a sor, mivel több, mint 400 ügyfél van az ingatlan fában és az igények feldolgozása, illetve az ügyfelek kiszolgálása időigényes feladat, de ha a fenti feltételeknek megfelelsz, számíthatsz a belátható időn belüli kiszolgálásra, mivel az igények feldolgozása folyamatos.

Hamarosan biztos vagyok benne, hogy a FREM is tájékoztatni fog minket a lezárt ügyletekről, ami még nagyobb hitet fog adni a rendszer sikerével és működőképességével kapcsolatban.

A regisztráció továbbra is ingyenes, és általa bővebb információhoz juthatsz: Tovább a regisztrációhoz>>>

Nagyon fontos, új információ, hogy már cégként is lehet regisztrálni!

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás