Mekkora és milyen számlára érdemes feltenni a Leo Trader Pro forex robotot?

Az utóbbi időben, köszönhetően a frissítéseknek, egyenletes és megbízható teljesítményével, ismét népszerű a Leo Trader Pro, EURUSD és USDGBP párokon kereskedő verziója. Nálam több számlán is fut, és nagyon jól elfér a WallStreet mellett, kiegészítve azt. Amire figyelni kell a használatakor, az annyi, hogy megfelelő számlára tegyük. A Leo nem kényes a brókerre és a a vps-re sem. Ami fontos, hogy olyan számlánál, ahol a legkisebb kereskedési egység 0.1 lot, csak 3000 $ felett javasolom feltenni, mert alatta nagyon kockázatos lenne. Ebben az esetben, ha a Risk értéke -10, akkor 0.1 lottal köt és így egy vesztes kereskedés -350$-t jelent. De ha 500$ esetén is csak 0.1 lottal tud kötni, akkor is -350$ egy vesztes kereskedés. Ha 10%-os rizikót vállalsz akkor legalább 3500$-os számla kell. 1750$-nál már 20%-kot kockáztatsz. stb

Ha kevesebbel szeretnél kereskedni, akkor olyan számla kell, ahol lehet 0.01 lottal is kereskedni. Ilyen pl a Goldstein Brokers Ligth számlája, ami 500$-tól nyitható. Ott csak 35$ egy vesztes kereskedés, ha 0.01-el köt a robot.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás