Miért bukott ekkorát a Pivot Trader Pro?

Mostanában elég sokszor előfordul, hogy az első pár hónapban extrém kockázattal futtatnak egy-egy robotot a fejlesztők, hogy az ott megszerzett profit magasan tartsa a havi átlagot, akkor is, ha utána visszaveszik a kockázatot.  Így történt ennél a robotnál is. A demószámlámat ugyanazzal a kockázattal indítottam, mint amivel az ő számlájuk is indult annak idején. Nekik szerencséjük volt, de nekem nem. Vagyis nekem is, mert csak egy demószámlát égetett el nekem.

Ezt csak azért írom, hogy most már a publikált számlákat is jobban meg kell néznünk, nem elég csak a görbére és a hozam statisztikai adataira rápillantani. Figyelni kell a számlamúltat is, hogy egy-egy időpontban az akkori tőkéhez milyen kötésméretek társultak.

A bukás ellenére újraindítom a demószámlát, de most már a korábbi kockázat tizedével. Ha így futott volna, akkor még nem stoppolódott volna ki. Ez látszik a hivatalos éles kivonaton is, mert ott még nyitva vannak a nálam már kényszerből zárt pozíciók. Az a számla jelenleg az induláskori kockázatának körülbelül a tizedével fut.

Pivot Trader Pro bemutatása.

Demószámlám:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás