News Action Trader, a hírekre kereskedő forex robot

A héten jött az infó, hogy a LeapFX csapata, egy új robotot kezdett el promótálni News Action Trader néven. Több általuk forgalmazott robotot kipróbáltam már, de még nem találtam közöttük időtállót. Ettől függetlenül rászántam egy kis időt és megnéztem, mit írnak erről az új robotról.

Egyből a lényegre térek, mert a rizsa engem nem szokott érdekelni. Egy hírekre történő nagyobb elmozdulásokra kereskedő robotról van szó. Találunk éles számlakivonatokat is az oldalán, ez már jó jel. A Pepperstone-nál futó éles számla így néz ki:

Már több mint két éves és 5% feletti havi átlagot láthatunk rajta. Az eredménygrafikon szépen emelkedő, de természetesen néha visszaesések tarkítják. A legnagyobb ilyen elérte a 20%-ot is. Ennek kiüléséhez már birkatürelem kell. Persze az ilyen méretű floatinghoz még inkább kellene. De ez az elvéből kifolyólag szerencsére nem jellemző. 6 devizapáron kereskedik.

Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ha két éve megvan ez a robot, akkor eddig miért nem jelentkeztek vele? Erre több válasz is lehet. Valószínű, hogy a fejlesztő csak most vette fel a kapcsolatot a forgalmazóval, hogy nagyobb piacon tudja értékesíteni a robotját. De lehet más, általunk ismeretlen ok is.

Egyelőre ez az eredmény nem nagyon hozott lázba. Elképzelhető, hogy kipróbálom. Majd írok róla ismét, ha lesz érdemi véleményem.

A robot ára egyébként átlagosnak tűnik. Aki egy összegben ki tudja fizetni, azok számára 397 USD, akik pedig két részletben szeretnék, ők 2×247 USD-t kell fizessenek érte. Természetesen él a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A News Action Trader weboldala, ahol meg is lehet vásárolni:   itt található.

A demószámlám itt találjátok:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás