OKPAY a 3tgbrokers számlákhoz

okpay

Várhatóan 2014 március 24-től igénybe lehet venni az OKPAY által biztosított előnyöket a 3tgbrokers számlákhoz. Akinek lesz, ilyen fiókja annak közvetlen lehet majd egyből a kereskedési vagy jutalékszámlájáról a kártyával rendelkező számlákra pénzt átutalnia, ezáltal kikerülve mindenféle bankot. Természetesen a kártyával pedig könnyedén el tudjuk költeni a számlánkra érkező pénzt.

Mire jó még az OKPAY?

Digitális pénztárca szolgáltatás

  • Küldjön pénzt, és vásároljon online
  • Több devizanem támogatása
  • Több pénztárca/ több devizanemű fiók, többek között Forint is
  • Többféle letét elhelyezési, és pénz kivonási lehetőség
  • OKPAY kártya fiókhoz történő csatolási lehetőség
  • További információ

Online bankolás

Készpénzes csekk, internet banki szolgáltatáson keresztül nemzetközi banki utalások küldése és fogadása. Jóváhagyott fiókkal rendelkező ügyfeleknek lehetősége van magán bankszámláról utalást kezdeményezni az OKPAY e-pénztárcába, amelyről bármikor vissza is kérheti az elhelyezett tőkét. További információ

Átutalás szolgáltatás

Az átutalási szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bankszámlanyitás nélkül tudjanak pénzt küldeni illetve fogadni. Az átutalási helyszínek a legtöbb országban széles körben elérhetőek, nem csak hagyományos bankban, hanem postán, bevásárló központokban is.

Más szóval a pénzátutalás egy nagyszerű módja a pénzküldésnek illetve fogadásnak, anélkül, hogy bármilyen további követelménynek, vagy különleges körülménynek meg kellene felelni. További információ 

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás