Omega Trend EA

A hétfői napon fog megjelenni egy új forex robot és kereskedést segítő szignál az Omega Trend EA. A weblap már elérhető és lehet böngészni a rajta levő információkból. Nekem a legfontosabb a számlakivonat volt. Az utolsó időszak számai gyanúsak voltak, de mivel grafikon nem volt hozzá, ezért készítettem egyet az ott lévő adatokból, mivel az látványosabban mutatja az eredményeket számomra:

Nagyon jól látszik, hogy az utóbbi hónapokban veszített körülbelül 2000$-t, ami elég nagy veszteség lenne, ha pont a csúcson indult volna a robot 2500$-ral. Ettől függetlenül, mivel küldtek egy példányt tesztelésre, fel fogom rakni egy demószámlára, hogy kipróbáljam.

EURUSD és GBPUSD párokon kereskedik, vagy ha úgy akarjuk, akkor csak jelzéseket ad. A kereskedés alapja a volatilitás. A kereskedési stratégiájának három pillére is van. Az első a trendkereskedés, melynek lényege az aktuális trend és annak végének a felismerése. A második, a stratégiák diverzifikálása, melyhez két fajta trendindikátor áll a rendelkezésére. A harmadik a dinamikus belépési és kilépési pontok használata.

Egyéb tulajdonságai:

  • Örök szupport és ingyenes frissítés
  • Kereskedik mikró- mini és standard számlákon
  • 4 vagy 5 digites brókernél is fut
  • Mindegyik mt4-es brókernél használható
  • Fejlett Money Management rendzsreel rendelkezik
  • Stabil és biztonságos

Az ára 197$ és 30 napos pénz visszafizetési garancia érvényes rá.

Weboldala: www.omega-trend.com

Demószámlám:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás