Pénzvisszafizetés

Az oldalon ismertetett robotok nagy részére érvényes a 30 vagy 60 napos pénzvisszafizetési garancia. Ennek a feltételeit érdemes megismerni még a vásárlás előtt. Két cég forgalmazza ezeket a robotokat. Az egyik ezek közül a Plimus. Az ő ezzel kapcsolatos szabályzatukat angolul az alábbi linken keresztül lehet megtekinteni:

http://home.plimus.com/ecommerce/company/legal/refund-policy

Erről készítettem egy fordítást, amelynek a tartalmáért nem vállalok felelősséget, de szerintem hűen tükrözi az eredeti változatban leírtakat.

Plimus pénzvisszatérítési szabályzata

Pénzvisszatérítés legfeljebb a vásárlástól számított 30 napon belül

Minden Plimus Eladó (termék-és szolgáltatás) köteles teljes és feltétlen visszatérítést biztosítani az ügyfeleknek a vásárlástól számított 30 napon belül.
Vásárlóktól szükség esetén lehet kérni egy indokot, hogy mi alapján kérik a visszatérítést.

Plimus biztosít egy átlátható, online eljárást a jogviták rendezésére, és a közvetlen visszatérítési kérelem lehetőségét. Ezen a rendszeren keresztül az Eladók alternatív megoldásokat is javasolhatnak a helyzet megoldására.

A vásárlástól számított 31.- 60 nap közötti időszakon belül

Miután az első 30 nap már eltelt, a visszatérítési kérelmek általában nem fogadhatók el, hacsak nincsenek, olyan meggyőző érvek, amelyek indokolják a visszatérítést.
Ebben az időszakban, Plimus általában megköveteli az Ügyféltől, hogy kielégítő magyarázatot adjon, miért most döntött a visszatérítés mellett, és miért nem korábban. A Plimus az Eladó felé előterjeszti a vásárló kérelmét, mielőtt a pénzvisszafizetés tárgyában döntetne.

Az Eladó dönt ezen időszak alatt arról, hogy a pénzvisszatérítést megadja-e vagy nem.

Plimus megvizsgálja a kérelem jogosságát és az alapján ad visszatérítést a saját belátása szerint, legfeljebb a vásárlás dátumától számított 60 napon belül.

60 nap után a vásárlás véglegesnek tekintendő

Ha több mint 60 nap telt el a vásárlás időpontjától, akkor az ügylet véglegesnek tekinthető. Plimus ez után az időszak után, általában elutasítja a visszatérítési igényt, kivéve, ha különleges körülmények adódnak. Minden ilyen jellegű kérést továbbít az Eladó felé, aki eldöntheti, hogy ad-e részleges vagy teljes visszatérítést.

Előfizetések és rendszeres havidíjak

Folyamatban lévő előfizetést és rendszeres havidíjat, lehet bármikor törölni. A lemondás, csak a következő számlázási időszaktól lesz érvényes. A már folyamatban levő számlázást ez nem érinti.

A fenti határidőkben megismert visszatérítések feltételeit kell alkalmazni minden egyes előfizetés, vagy ismétlődő havidíj esetén is.

Fontos feltételek

A Plimuson keresztül értékesített termékek és szolgáltatásokra, általában ez a visszatérítési politika érvényes, és felülírja a termék vagy szolgáltatás weboldalán található, ezzel ellentétes feltételeket.

A visszatérítés csak arra a számlára írják jóvá ahonnan az eredeti vásárlás is ki lett egyenlítve. Amennyiben ez számla már nem elérhető, akkor nem adható visszatérítés.

Plimus lépéseket tehet, hogy korlátozza azt az ügyfelet a további vásárlásban, aki újra meg újra vásárol, és kéri a termékek árának visszatérítést.

Vitarendezési eljárások

A Plimus rendszerének célja az, hogy segítse mind az eladókat és a vevőket a viták udvarias és barátságos módon történő rendezésében. Elhúzódó vagy késedelmes vitás ügyekben a Plimus dönthet az eljárás kimeneteléről.

Egyéb okok a törlésre

Plimus fenntartja magának a jogot, hogy törli a kereskedési ügyletet teljesítése közben, hogy megfeleljen a hitelkártyával való vásárlási előírásoknak, fizetést feldolgozó banki szabályozásoknak, illetve megfeleljenek a jogi követelményeknek, a szellemi tulajdonjogok védelmének, bírósági végzések, és a bűnüldöző szervek kéréseinek.

Visszatérítésre kerülhet sor a következő esetekben is: feldolgozási hiba, technikai probléma, díjvisszatérítés, díjvisszatérítéssel való fenyegetés vagy bármilyen csalárd tranzakció vagy helyzet, amelyet Plimus ésszerűen úgy értelmez, hogy potenciálisan tisztességtelen, törvénytelen, vagy sérti a Plimus tiltott termékek és DCMA vagy az adatvédelmi politikáját.

Egyetértés a jelen feltételekkel

Abban az esetben használja a Plimus rendszerét vásárolás vagy eladás céljából, ha egyetért az eddigiekben ismertetett visszatérítési szabályokkal. Ezek a szabályok időről-időre frissülhetnek, ezért látogasson vissza rendszeresen, hogy naprakész legyen a tartalmukkal!

 

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás