Számlakivonat megosztása az interneten

Rendszeresen felmerülő kérdés, hogy a számlakivonatokat hogyan lehet az internetre feltenni, úgy ahogyan az én számláim is fenn vannak? Ime a megoldás. Minden egyes metatraderhez, amin egy számla fut, regisztrálni kell a szolgáltatás igénybevételéhez. Mivel én az mt4i.com szolgáltatását használom, habár van több hasonló is, ezért ezt tudom leírni, hogyan kell. A következő oldalon kell regisztrálni: https://www.fxblue.com/mtilive.aspx

Utána töltsd le, és telepítsd, mint egy robotot a metatraderedben a publisher klienst: https://www.fxblue.com/appstore/app.aspx?id=8.

Ha valaki a kliens helyett a metatrader belső küldőjét szeretné használni, akkor azt is megteheti, de ez gyorsabb, és egyszerűbb. Egy üres , bármilyen chartra ráhúzod és kitöltöd a felhasználónév és jelszó(username, password) mezőket, azokkal az adatokkal amiket a regisztrációnál is meg kellett adni. Ezuton leokézod és a számlád máris meg tudod nézni a regisztráció után kapott linken. Érdemes a Stats részt alaposan is áttanulmányozni, mert itt több lényeges dolgot is megtudhatsz az eddogi kereskedésekről, mint például melyik pár volt sikeres vagy mennyi volt a függő pozíciók értéke.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás