Számlatörténet megosztása a myfxbook.com és az mt4i.com segítségével

Örökifjú téma és mivel rendszeresen jönnek ezzel kapcsolatban kérdések, megosztom azokkal, akik most ismerkednek a témával és még nem jöttek rá hogyan kell ezt csinálni.

myfxbook0

A myfxbook.com oldalon keresni kell egy ilyen űrlapot és értelemszerűen kitölteni:

myfxbook1

A visszaigazoló emailben levő linkre kattintva, máris benn vagyunk az oldalon.

A belépés után a Portfolio-Add account menüpontban az Add account gombra kattintás után válasszuk ki a MetaTrader4 (EA) pontot. Ekkor automatikusan letöltésre kerül az a robot, amit fel kell telepítenünk a metatraderben, hogy küldje el a kereskedési adatokat a myfxbookhoz. Telepítsd fe ezt a robotot, (myfxbook) egy metatraderre, amin a számlád fut, és közben írd be a regisztrált emailcímet és jelszót. Várj vele egy darabig!

A myfxbook Portfolio-Add accounts részénél, ha frissíted az oldalt, már látnod kell egy bejegyzést ami mt4-és a számlaszámod. Az Edit gombra kattintva máris be tudsz mindent állítani.

Megnézni pedig a Portfolio menüpontban tudod a számlának adott név alatt. Ha mással is szeretnéd megosztani, akkor a Share gombra kattintva kaphatsz olyan linket amit el tudsz küldeni bárkinek vagy akár Te is azon keresztül nézheted..

mt4i0

Az mt4i-nél szerintem egyszerűbb a helyzet. Az mt4i.com oldalon azu Mt4i Live menüre kattintva eljutsz egy oldalra ahol a register with MT4i Live without publishing szövegre kattintva tudsz regisztrálni.

mt4i1Regisztrálás után megadhatod az oldalad nevét és leírását, de nem kötelező. Az oldalon fenn megtalálod azt a linket, amin keresztül el tudod majd érni a kimutatást, de előbb az  account sync szövegre alul kattints és állítsd be, hogy honnan vegye az adatokat. Beírod a számlaszámod, jelszót és kiválasztod a számládhoz tartozó szervert. Már csak egy pipa az I have read…. elé és Start collection gombra kattintva közvetlenül a brókercégtől fogja az adatokat lekérdezni.

mt4i2

Ha sikeres volt az adatbevitel, akkor hamarosan be is olvassa a számlánkról az adatokat.

Ezek után az előbb említett linken láthatsz mindent.

Ha nem találod a brókercéged a listában, akkor le kell tölteni itt is egy adatküldő robotot (Publisher) és fel kell telepíteni a metaraderedre. Az emailcím és a jelszó beírása után már küldi is az adatokat.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás