olcso-vps

Szupergyors SSD-s vps-t kínál az Olcso-vps

Már több, mint 6 éve partnere vagyok az Olcso-vps weboldalnak és rendszeresen használtam a szolgáltatásaikat. Néha használtam másik szolgáltató szervereit is, amikor olyan forex robotokat futtattam, ahol a megfelelő működés feltétele az volt, a brókercég szerverével egy városban legyen a bérelt vps is. De ez már múlté. Manapság az összes általam használt robotnak megfelel, ha egy hazai szerverről érem el a brókercégek szervereit. Még az ausztrál IC Marketsnél levő éles számláim is gond nélkül üzemelnek az olcsó-vps szerveréről, pedig a bróker szerverei az USA-ban, New Yorkban találhatóak. A válaszidő még onnan is 100 ms körül van. Az európai szerverrel rendelkező brókerek pedig 20 ms körüli válaszidővel elérhetőek. A megbízhatósága pedig abszolút versenyképes más szolgáltatókkal. A magyar nyelvű és rugalmas ügyfélszolgálat pedig egy kincs a más nyelvet nem beszélők számára. (Szerencsére már a feledés homályába merültek az Swvps szervereivel szerzett kellemetlen tapasztalatok)

Írásom, aktualitását először is az adta, hogy a korábbi szolgáltatómnál megszűntek a kedvezményes csomagárak. Másodszor pedig az, hogy meglátogatva az Olcso-vps weboldalát, örömmel tapasztaltam, hogy nem csak az árak lettek kedvezőbbek, de az értük kapott szolgáltatás műszaki tartalma is jelentősen megemelkedett. Ezek együtt azt eredményezték, hogy jelenleg nem tudok más, versenyképesebb vps bérlési lehetőséget.

Az egyik legfontosabb előrelépés, hogy most már minden szerverük SSD háttértárral érhető el. Ez nagyon sokat dob a rendszer sebességén. A csomagokhoz járó memória is megsokszorozódott. A korábbi 1 GB-os kezdőcsomag, ma már 4 GB-os és már 2570 Ft+Áfától elérhető. Emiatt már abszolút nem éri meg, otthoni számítógépet beállítani vps helyett.

Egy ekkora memóriával rendelkező vps már alkalmas lehet akár 4-5 metatrader egyidejű futtatására is. De a 8 GB-os memóriával, 4 magos processzorral rendelhető vps is csak 4990 Ft+Áfa.

Éves díjfizetés esetén pedig csak 10 hónapot kell kifizetni.

Augusztusra a maradék két vps-em is lecserélem egy-egy Opti szerverre. Egyelőre nincs a láthatáron olyan robot, amelyik igényelne egy brókerszerver-közeli vps-t. Egyébként sem voltak eddig sikeresek azok, amelyek ennyire igényesek voltak.

Az Olcsó-vps szervereit és konfigurátorát ide kattintva éritek el.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás