Több metatrader telepítése egy számítógépre

Aki hozzáértő és tudja a megoldást, az most nyugodtan lapozzon tovább. Ez a cikk azok számára készült, akik most ismerkednek a robotokkal és már nem elégednek meg egy metatraderrel, hanem többet szeretnének telepíteni, hogy több robotot tudjanak egymástól függetlenül kipróbálni. Szinte hetente érkezik hozzám ezzel kapcsolatos kérdés, de most itt a megoldás.

Remélem az első metatrader telepítése nem okozott gondot. Most jöjjön a második.

Először is nevezd át a már meglevő ikont az asztalon (jobb egérgombbal kattints rá és Átnevezés/Rename) valami másra.

Most már indíthatod a következő metatrader telepítését.

Az első megjelenő képen kattints a Setting nyomógombra!

Változtasd meg az Istallation folder és a Program group nevét. (azért, hogy ne az előző telepítésedet írd felül az újabbal, hanem egy új mappába és programcsoportba kerüljön az új mt4) A legegyszerűbb, ha sorszámozod, mint ahogyan én is teszem általában:

Ezután a szokásos módon folytathatod a telepítést. Ha ezek után még egy metatraderre van szükséged, akkor ne felejtsd el a legutóbb telepített mt4 ikonjának feliratát is átnevezni mielőtt nekiállsz a következő telepítésének!

Ajándék robot kezdésként!

Regisztrálj és próbálj ki egyet ingyenesen! Érezd meg, mikor egy robot kereskedik helyetted! Ráadásul megkapod hozzá a kézikönyvet, ami a kezdéshez szükséges alapokat tartalmazza és hetente kapsz majd híreket a forex robotokról és az aktuális tesztek tapasztalatairól!

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás