További információk a Super Traderről

Az elmúlt héten csak egy bemutatásra futotta, de most nézzük meg azt is, hogyan használjuk.

Értelemszerűen a Kereskedési számla beállítások résznél, a Super Tradert kell kiválasztani. Egyelőre csak USD alapú számla van, tehát a devizanem nem választható. Ha valakinek más devizája van, akkor nyisson egy másik számlát, és az oda beutalt devizát mindig aktuális árfolyamon át lehet vezetni a Super Trader számlára.

Ha feltöltöttük a Super Trader számlánkat, akkor lépjünk be és nézzük meg milyen robotok közül választhatunk. A Strategies fülre kattintva, látjuk milyen stratégiák futnak. A táblázat fejlécének elemeire kattintva a sorberendezés kulcsát tudjuk változtatni. Számomra legtöbbet az átlagos heti eredmény (Average weekly return) mond, ezért én azt szoktam választani. Mióta csatlakoztak, azóta az élen van az AristionFX Triplets Paradise nevű stratégia, valamint a Pandora nevű stratégia. Ez utóbbi grides, tehát nem biztos, hogy a legszerencsésebb választani. A nevükre kattintva érhető el egyébként egy rövid leírás róluk, kereskedési történet stb. A Performance résznél a kívánt időtartamú eredményt is láthatjuk. Stratégiánként változhat, hogy mekkora összeggel lehet indítani a másolást. Elsőnek az AristionFX Triplets Paradise stratégiát választottam. Ha az éles rendszerbe vagyunk belépve, akkor a táblázat utolsó oszlopában (COPY) levő + jelre kattintva indíthatjuk, hogy a mi pénzünkön is induljon a kereskedés. Ekkor jelenik meg egy sor, amiben meghatározhatjuk, mekkora tőkét bízunk rá és még néhány paraméter.

supertrader2A legkisebb megadható összeget is látjuk (Amount Allocation), tehát annál nagyobbat érdemes beírni, mert különben nem fogadja el, a beír adatot. Ha több stratégát is szeretnénk választani, akkor az 500$ többszöröse szükséges, mert mindegyikhez legalább 500$ kell. A Ratio Multiplier résznél megadhatjuk, hogy az eredeti kockázat hányszorosával másolja a számlánkon a kereskedést. Javaslom, hogy maradjunk az 1-es szorzónál. A Strategy Max Loss és Trailing Stop (Equity) mezők állíthatóságát nem pontosan értem, hiszen ezzel befolyásolhatjuk az eredményességet és akár el is ronthatjuk. Ha szűkre vesszük (5%), akkor azt kockáztatjuk, hogy állandóan zárja a stop a pozíciókat. Nem tudjuk tesztelés nélkül megállapítani, hogy mi lenne az optimális érték. Ezért, mivel csak 500$-t tettem rá, mindegyiket 30%-ra állítottam. A Save gombra kattintva máris indul a kereskedés. Sajnos nem lehet metatraderen követni a kereskedést, ezért nem tudom automatikusan kitenni az oldalra, hogy hogyan áll a számlám, de hetente be fogok számolni róla. Az egy hete indult 500$-os számla jelenleg 495$-on áll.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás