Új Forex Robot: FX Phantom

Aki régebb óta olvassa leveleimet, annak ismerősen cseng William Morrison neve, akitől a Million Dollar Pips is származik. A múlt héten egy új robottal jelentkezett.

Nem ismert a robot stratégiája, de annyi tudni, hogy a gépünkre telepített példány egy központi robot kötéseit másolja. Egy hitelesített FinFx-es számlakivonat van az oldalon, amin hihetetlennek tűnő 38,6-os Profit Factor szerepel és egy gyönyörű szép görbe, amin szinte alig van visszaesés. Ez azt mutatja, hogy nagyon sikeresen eltalálja a helyes irányt és szinte alig téved! 94,74%-a a kereskedéseknek sikeres. A Max Drawdown, 1,6% volt!

Mindezekhez képest szinte olcsónak tűnik. Kétféleképpen lehet hozzájutni. Az egyik módja, hogy kezdésnek befizet valaki 149$-t és utána havi 37$-t, vagy pedig egy összegben egyszerre 399$-t, amiért egy éven keresztül lehet használni. Ez az olcsóbb megoldás. Természetesen 30 napos pénz-visszafizetési garancia is vonatkozik rá. Alacsony spreades számla való hozzá, tehát aki teheti ECN számlára tegye.

A robot weboldala: FX Phantom

A telepítésnél kövessük végig, ami le van írva, mert van benne olyan teendő, ami nem megszokott. Ráadásul a vcredist_x64.exe az egyik szerveremre nem volt hajlandó felmenni, ezért másikra tettem, de akinek csak egy van, az keresse a szerver szupportot emiatt. Mindent alapbeállítással telepítettem.

A robot tevékenykedését itt tudjátok nyomon követni: FinFX ECN demó számla

FX Phantom tapasztalatok

Szokás szerint telepítés előtt, először átolvastam mindent, ami járt a robothoz. Futtattam a vcredist.exe-t, bemásoltam a libmysqld.dll-t a Windows/System32 könyvtárba, a robot fájljait az Experts könyvtárba. Majd regisztráltam a számlát és a kapott ID-t beírtam a robotba. El is indult, de egy újraindítás után már nem akart menni. Írtam a supportnak és azt javasolták, hogy a libmysql.dll-t másoljam be Windows/sysWOW64 könytárba is, ha van ilyen. Ezek után már elindult. Csak azért írtam le ezeket, hogy ha másnak ilyen problémája lesz, akkor ez a megoldás. A roboton nem állítottam semmit sem. Hagytam a kötésméretet is 0.05 loton, de mivel az ECN számlán csak 0.1 lot van, ezért azzal köt.

A robot weboldala: FX Phantom

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás