Új VPS szolgáltatót használok

Időnként rákényszerülök én is a vps szolgáltató váltására, mert van, amikor a régi annyira megemeli szolgáltatás díját, hogy már nem éri meg, vagy egyszerűen csak többre van szükségem, mint amit az aktuális kínál. Kipróbáltam az olcso-vps szolgáltatását is, de 5 metatradernél többet nem bírt el a legkisebb egység, ezért tovább nézelődtem. Így találtam végül rá a német Contabo cég szolgáltatására. Náluk a legkisebb csomag is kétszer jobb paramétereket kínál ugyanannyiért, mint az olcso-vps. Ráadásul lehetőség van amerikai szervert is választani hozzá.

Így egy 4 processzormaggal, 8 GB memóriával és SSD tárral felszerelt változat is csak 9,98 EUR-ba kerül havonta. Ez az ár ráadásul tartalmazza már az Áfát is. Az USA szerverért, pedig csak 1 EUR-val kell többet fizetni. Ez a változat 13 metatraderrel is bőven tartalmaz tartalék erőforrásokat. Az eddigi 3 szerver helyett, elég volt csak kettőt VPS S SSD változatot bérelnem.

Természetesen ennyi pénzért, nem garantált erőforrásokat kapunk, tehát ha ugyanezen a szerveren más felhasználó is erőforrásigényes alkalmazásokat futtat, akkor kritikus esetekben lehetnek akadások. De ezzel a tartalékkal szerintem nem kell ilyenektől tartanom.

Ide kattintva találjátok a Contabo weboldalát.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás