Vajon jó is vagy csak jónak tűnik az AutoBreakout Pro robot?

Pár hete figyelem egy új robot eredményeit. Kicsit szkeptikus vagyok, mikor ilyen eredményeket találok, de kíváncsivá tett, így hát utánanéztem egy kicsit.

A robot oldalán van éles számlakivonat, igaz, hogy elég rövid időszak látszik csak rajta.

Ami eddig látható, az elég szép. Egyenletesen emelkedő eredménygrafikon és több ezer százalékos havi átlaghozam.

A robot weboldala szerint nem használ martingale, vagy grid startégiát és nem is skalpol. A kivonat is alátámasztja, mivel nem látszódnak rajta ezen stratégiák jellemzői. A leírás szerint nem brókerérzékeny. Bármelyik brókernél működhet, csak találjunk olyant, ami ki is fizeti a nyereséget. Ezt nem én találtam ki, hanem le van írva a weboldalon:

„just looking for the best broker that can to pay your profit„

Ez már nekem nem tetszik így hát elkezdtem pár fórumbejegyzéseket olvasni a tapasztalatokról. Jártam már így a Broker Arbitrage robottal is. Sajnos olyan stratégiát használt, ami tiltva van a brókercégek szabályzatában. A fejlesztő bevallása szerint is több brókernél leállították a számláját és nem fizették ki. Végül kikötött a PaxForex nevű brókercégnél, ahol eddig nem volt gondja.

Az internetes fórumok sajnos nem írnak semmi jót erről a brókercégről. Az Autobreakout Pro robotot eddig kipróbálok, pedig kivétel nélkül csalódtak a robotban. Gyanúsnak találják, hogy a robot myfxbook kivonata csak sok órával később frissül és nem nagyon tartalmazza a vesztes kereskedéseket, pedig a tapasztalataik alapján inkább azok vannak túlnyomó részben.

Remélem a következő héten már el tud indulni a demószámlám és utána a  saját tapasztalatokról is be fogok számolni.

Aki nem bírja kivárni a tapasztalataimról szóló beszámolómat, az 330 dollárért megveheti az egy licenszes változatot. Ha jó lesz, akkor az 5 licenszesért jobban megéri majd kifizetni az 589 dollárt.

A robot weboldalát itt találjátok:  AUTO BREAKOUT PRO

Saját demószámlám, majd itt fogjátok tudni nyomon követni:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás