Volatility Factor forex robot új verziója

Többen megkerestek az elmúlt hetekben, hogy mi a véleményem Volatility Factor robotról, mert sokan kaptak levelet, melyben a kiemelkedő eredményekre hivatkozva kínálták.

Nos, korábban már próbálkoztam én is ezzel a robottal, de akkor nem győzött meg. Látva a WallStreet példáját, aminek az új verziója rácáfolt a korábbi tapasztalatokra, úgy gondoltam megér egy próbát a Volatility Factor is.

Engem a számlakivonatok alapján lehet meggyőzni. Ami a weboldalon elérhető volt éles kivonat az emailek szétküldésekor, az már nincs ott. Már csak demószámlákat találni rajta, éles számla felirattal:

20160122vf

Innentől kezdve már nem is foglalkoznék tovább ezzel a robottal. Amelyik fejlesztő ilyen hibát vét, az számomra már komolytalan. Főleg, hogy tudom azt, két héttel ezelőtt még a következő éles számlakivonat volt a helyén, amit az óta levettek, mert nem volt szép a sikeres kezdés után a folytatás.

Mindenesetre, ami elérhető demószámla erről a robotról, az mind azt mutatja, hogy a drawdawn vagy a floating nagyságrendileg nagyobb, mint a havi átlag. Nyilván vannak egyéni beállítások, amik a veszteséget próbálják kikerülni extrém nagy stoplossokkal.  Ez nekem nem tetszik, hogy 3%-ot hoz, de azt úgy, hogy néha -20%-on áll a számla. Nem bírnám idegekkel.

A robot weboldala: Volatility Factor

A saját demószámlám itt tudjátok nyomon követni:


Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás